Mini Teszt - Catrice Kifutó Termékek


 Már javában tart a Rossmann üzleteiben a Catrice kifutó termékek kiárusítása és hamarosan a Müllerben is elkezdődik majd az akció. Én is beszereztem pár dolgot, ezekről olvashattok most bővebben, ha valaki esetleg bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy érdemes e beszerezni őket. Ha kíváncsiak vagytok rá, nekem hogyan váltak be ezek a termékek élesben, nézzétek meg a teljes bejegyzést. ;) 



 Két olyan darabról van szó, amikkel már hosszú ideje szemezgettem. Bevallom, én ritkán veszek Catrice terméket teljes áron, általában kivárom a leárazást, hiszen a legtöbb terméket úgyis 1-2-3 szezonon belül cserélik.


 A győri Árkádban lévő Rossmannban még szinte mindenből volt. Pirosítóból és ajakkencéből több mint elég van a készletemben, de ahogy mondtam mindegyik darabbal szemezgettem már korábban, így végül elhoztam őket.


 Az ajakszépítő szájfény talán a tavaly őszi szortimenttel érkezett a kínálatba és már akkor sok jót olvastam róluk.


 A "010 Sweet Caramel" árnyalat az, amelyiket kivonják a forgalomból. Egy nagyon szép nude színről van szó.


 A csomagolás praktikus és mutatós, nekem nagyon tetszik és talán jobb minőségű is mint a Catrice legtöbb szájfényéé, amikről általában 1-2 hét alatt lekopik a felirat. Engem ez nagyon szokott zavarni. :D


 A kupak jól záródik, de a szájfény hajlamos eléggé összekenni belülről.


 Az applikátor rész szivacsos. Számomra nagyon kellemes ez a megoldás, sokkal jobban szeretem mint a műanyag csőrös szájfényeket. Könnyedén el lehet vele oszlatni a terméket és precíz felvitelt biztosít.


 A tubust megnyomva kis nyílásokon jelenik meg a szájfény. A mennyiség jól adagolható.


A színe egy kellemes nude barackos karamell árnyalat. Az állaga ragacsos, de nem zavaróan, pont kellemes viselni. Nagyon szép fénye van és az alapszín mellett rózsaszín mikrocsillámok is vannak benne. 

Felkenve nagyon visszafogottan mutat. Amolyan "a szám, csak szebben" effektust produkál. Szép, egyenletessé teszi az ajkak felszínét, ad egy leheletnyi visszafogott nude színt és egy kis csillogást. Nagyon jól hidratál, a szám nagyon puha lesz tőle, mintha legalábbis egy szuper ajakápolóval kentem volna be. Az evés-ivást jól bírja, persze a csillogásából veszít. Rajtam körülbelül 5-6 órát bír ki úgy, hogy a végére is vállalhatóan fest. 

Összegzés: Számomra mindent tud, amit egy ilyen szájfénytől elvárok. Igazi jolly joker darab a hétköznapokra. A csomagolás miatt igazán táskabarát. Egyszerű felvinni és eléggé tartós is, valamint jól hidratál. Ezek után elképzelhetőnek tartom, hogy a többi teljes áras vagy az új árnyalatból is veszek majd. :) 

Értékelés: 5/5

Engem meggyőzött, pár nap alatt a kedvenc szájfényemmé lépett elő. :)


 A Multi Colour pirosítók a márka egyik legnépszerűbb termékei. A csomagolás tipikus Catrice. Jó minőségű, légies műanyag tok. Hasonlít a Check&Tweed highlighterhez, ahhoz hasonlóan ez is rugós megoldással záródik összecsukáskor nem záródik kattanásig. Emiatt nekem van egy állandó félelmem, hogy kinyílik majd. Táskába nem is merném beledobni így simán.


 Az árnyalat neve "060 Strawberry Frappucino".


 A panben négy árnyalatot találunk. A kialakítás miatt egy precízebb ecsettel szerintem a két középső szint önmagában is lehet használni, az alsó és felső árnylatoknál ezt már nehezebb megoldani.


 A finisük matt. Minimálisan porzik, de eléggé tömör, az ecset nehezen veszi fel a színeket. Ez annyira nem nagy tragédia, hiszen építeni lehet, de ha egy pirosító nagyon pigmentált, akkor könnyen történhet bohóchatás-baleset vele.


 A színeket simán az alkaromra vittem fel, egyetlen húzással készültek ma minták.


 A legvilágosabb szín szinte alig látszik, szerintem ezt akár ki is hagyhatták volna belőle. Highlighternek el tudom képzelni, de mivel olyan keskeny, így körülményes belenyúlni. maximum szemhéjpúderecsettel a belső szemzugba az orra és az ajkak fölé. :)


 A második szín eléggé porzik, ezt a színmintán is láthatjátok. A két sötétebb teljesen rendben van szerintem.


 Összekeverve így mutatnak a színek.


Szerintem egy nagyon kellemes, visszafogott árnyalatot kapunk, ami világos bőrön nagyon szépen mutat, igazán üde, babás hatást adva. A tartósságát tekintve rajtam simán kibírt 8 órát. Hétköznapra szerintem tökéletes pirosító, vagy egy szem/ajak hangsúlyos smink mellé, amikor egy visszafogottabb pírt szeretnénk. 

Összegzés:  Örülök hogy megvettem, mert szuper kis hétköznapi darab, ami még az én hulla fehér bőröm mellett is jól mutat. 700Ft-os simán megér. A csomagolással annyira nem vagyok kibékülve, mert nem a legbiztosabb. nem is merném a táskámba vagy a neszesszerembe dobni, így nem tartom utazás-kompatibilis terméknek sem. 

Értékelés: 5/4

A problémás csomagolás miatt vontam le pontot. Most cidrizhetnék, hogy a legvilágosabb színt nehéz kinyerni, de szerintem ez is megoldható egy kisebb ecsettel. A porzás miatt pedig nem vonok le pontot mert még az eredeti árhoz képest is egy jó kis termék, hát még akciósan. :) 

Remélem hasznosnak találtátok ezt a bejegyzést! :) 

Ti vettetek valamit a leárazott termékek közül? Ezeket a darabokat próbáltátok már? :)

Megjegyzések

  1. Szia!
    Ez a pirosító most megtetszett! Meg fogom lesni ezt a kiárusítást, ilyenkor tényleg érdemesebb lecsapni olyasmire, amire nincs azonnal szükségünk! :)
    Látom, nem csak nekem gond, ha lekopik valamiről a felirat! :D

    VálaszTörlés
  2. @Nóra, jó tudni, hogy mást is zavar, akkor talán nem vagyok rosszul összerakva. XD

    VálaszTörlés
  3. Miskolcon már lassan két hete le vannak árazva a Müllerben is a Catrice termékek - csak azt tudnám, hogy az essence mikor lesz, még DM-ben és Rossmannban sincs nyoma...

    Én bevásároltam, mindent megvettem, amit akartam (három made to stay ajaklakkot, és egy új púderecsetet - végre...), meg becsúszott néhány előre nem tervezett dolog is (egy szemhéjpúder ecset és egy rúzsceruza), mert vissza kellett mennem tusért (mert hát Miskolcon csak a város legtávolabbi pontján található drogériában árulnak olyan tust, amilyet venni szeretnék...-.-).

    Egyébként ezt az ajakkencét is néztem én is...de én a lip lava-nál se szeretem ezt az adagolót (pontosabban az ilyen fajta szivacsos aplikátort), és ha megvettem volna is egyből passzolom szerintem (mostanában tematikusan lomtalanítok...unokahúgomnak adok mindent, ami használható még, de én már nem fogok hozzányúlni xD), mert nem hordok szájfényeket...:/

    A catrice meg kimondottan jó a gagyi feliratok gyártásában...az én ajaklakkomat már úgy vettem, hogy a '8H' felirat a kupakon nem volt ott, illetve a 'catrice' is csak foltosan...xD
    (És bontatlan volt, amikor letekertem itthon a kupakot, láttam, hogy még tiszta a nyílás...csak azért nem féltem megvenni, mert van egy régebbim, és azon már felirat sincs - Karácsonyra kaptam, akkor még volt...xD)

    VálaszTörlés
  4. én is 2 hete vettem a Rossmannban Catrice termékeket, és az Essence leárazást úgy várom, mint a karácsonyt :D imádom a márkát, de vannak termékek, amiket eredeti árért sosem vennék meg. az elmúlt 3 napban 3 különböző DM-ben és Rossmannban voltam, sehol semmi leárazás. :( van egy Müller is, de az messze van (25 km busszal, + 30 p séta :D ), és ilyen melegben ezt az utat inkább nem teszem meg... De félek, hogy lemaradok az egészről. :D :S (ja, ez csak egy előző hozzászóláshoz kapcsolódó :)):D )

    Én sosem mertem venni ilyen drogériás szájfényeket még (sőt, igazából semmilyet, teljesen megvagyok a kis Miss sporty ajakbalzsamommal, vagy a Labellókkal), mert nekem valamiért mindig azok a régi, gyerekkori "sminkcuccaim" jutnak eszembe, a gagyi, ragacsos, ocsmány szájfénnyel.. :D :D de lehet, hogy felfedezem őket, a cikk alapján ez a nude nagyon megtetszett amúgy. :)) lehet, hogy ő lesz az első, amivel kísérletezgetni fogok. :) :D

    VálaszTörlés
  5. A Lip Smoother-ből nekem a Cake Pop van meg, az rózsaszínesebb árnyalat, viszont nagyon szeretem :) A felirat meg nálam nem hogy lekopott, konkrétan lemállott, ugyanis valami okos oda ragasztott ilyen műanyag lapocskát... szóval mikor leszedtem, jött vele minden :S
    A pirosító is szép, én kedvelem ezeket a visszafogott, rózsás árnyalatokat :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)