Őszi Kívánságlista + Glamour Napok


Idén a megszokott "Must Have List-Wishlist" sorrendet megcseréltem és elsőként a saját személyes kívánságlistámat mutatom meg nektek ami erre az évszakra készült. Ennek oka, hogy maga a lista ugyan már szeptember elején összeállt, de azóta nem volt alkalmam feltenni és közben pár dolgot ki is pipálhattam róla, amiket holnap meg is mutatok majd egy "haul" bejegyzés keretein belül. 
Ennek ellenére sok dolog maradt, ami még beszerzésre vár, többek között majd a Glamour-Napok akcióit kihasználva. Persze ez csak egy kívánságlista, biztosra veszem, hogy lesz végül olyan amit nem sikerült majd beszerezni, de így hozzávetőlegesen ezek lennének az én hőn áhított divat-szépségápolási és lakberendezési darabjaim idén ősszel. Ha kíváncsiak vagytok rá, nyissátok meg a teljes bejegyzést és a végén ne felejtsétek el megosztani velem a ti listátokat! ;)


*A vastag betűvel szedett pontok azok, amikre kupont is fel szeretnék majd használni. :) 

Ruhák-Kiegészítők  


  • Szaggatott farmernadrág/sötétkék farmernadrág - Szaggatottból mindenképpen olyat szeretnék, amin nincsenek tenyérnyi lukak, hiszen ez őszre és télre nem lenne túl praktikus. Ha ilyet nem találok, akkor marad a sima sötétkék. :) 
  • Mintás kardigán - Már tavaly óta vágyom egy mintás kardigánra. Főleg a norvég és aztékminta tetszik. Ezt a darabot a H&M-ből néztem ki, így egyértelmű, hogy kuponnal szeretném majd beszerezni. 
  • Sima sötétzöld felső - Évek óta vágyom már egy ilyen sötét, majdnem haragos-zöld darabra. Szerintem nagyon jól áll nekem ez a szín, és egy picit extrább a basic felsők között. Ő lenne az egyik, akit már kipipálhatok a listáról, mivel a drága nővérkém múlt héten meglepett egy ilyen színű blúzzal. :) 
  • Sneaker - Teljesen beleszerettem ebbe a Mango tornacipőbe. Rojtos és hasított bőr, a színe is csodás, nagyon remélem, hogy Győrben is lesz belőle és fel tudom rá használni a kupont. Bakancsom-bokacsizmám most van bőven, így inkább valami sportosabbat szeretnék őszre. 
  • Táska - Egy sima nude nagyméretű táskát szeretnék, amivel dolgozni járhatok. Nekem az a lényeg, hogy ne legyen rajta semmi csicsa, dísz és többféle módon variálható pánt legyen hozzá. :) A H&M-ből néztem ki ezt is, már tavasszal is tetszett egy hasonló darab tőlük, de akkor sajnos elfogyott, mire megvehettem volna. 
  • Mintás felső - A Tally Weijl-ben szerettem bele ebbe a pólóba. Szerintem nagyon jól mutatna egy farmerral és sima basic kardigánnal. :)
  • Harisnyák - Minden ősszel be szoktam szerezni pár vastagabb harisnyát, mert ebben az évszakban és télen is gyakran hordok szoknyát, illetve ruhákat. Általában a H&M-ben vagy a Calzenonia üzletekben vásárolom őket, így ha lehet kupont is szoktam felhasználni. 
  • Kalap - Már tavaly is szerettem volna egy hasonló kalapot, de sajnos mindegyik olyan nagy volt rám, ami pedig méretben passzolt volna, az majdnem 10000 Forint volt, amit kicsit sokalltam érte. Remélem idén siker találnom olyat ami jól áll és tetszik. :) A H&M-ben, ebayen, webshopokban és több kis üzletben is nézegettem már őket, így még nem tudom, hogy kuponnal vagy anélkül szerzem e be. :) 
  • Sima fekete blézer - Ha valakinek alapjáraton S-es mérete van 80C mellmérettel, akkor a melltartó, fürdőruha, kabát-blézer és ing vásárlás felér egy purgatóriumi látogatással. Ami mellben jó, az máshol bő és ami minden máshol passzol, az mellben szűk. Idén még teszek vele egy próbát, de ha nem találok méretben passzolót, akkor szerintem megkérem a nővéremet, hogy varrjon nekem egyet. A bézs és mustár színű zakóimat is ő varrta/szabta át. Ez van. :D
  • Kabátok - Ezzel meg vagyok lőve, mert többféle fazon is tetszik. Gondolkodtam egy bőrkabáton, mondjuk egy barna vagy zöld-bordó színben, de tetszenek a képen látható hosszabb, aszimmetrikus szabású oversize fazonok is. Ha lehet ezt is kuponnal szerezném majd be. 
Szépségápolás-Smink-Lakberendezés


  • Arckrém - Több termékkel is szemezgettem, egyelőre az Eucerin Dermo Purifyer termékei és az eddig használt The Body Shop E vitaminos arckréme esélyes. Mindegyikhez tudnék kupont is felhasználni. 
  • Arctisztító kendő - Gondolkodom egy Beautybay rendelésen, első körben ez és az Anastasia Beverly Hills dipbrow pomade van betervezve. Sok jót olvastam erről az arctisztító kendőről és ki akarom próbálni hogy vajon nekem beválna e. 
  • Primer - Most a Maybelline Baby Skin szimpatikus és kuponnal igazán baráti lenne az ára, ezért szerintem teszek vele egy próbát. :) 
  • Kontúr paletta - Szintén olyan termék, amit a lista összeállítása óta már beszereztem. :) 
  • Pirosítók- Ebből három konkrétan kinézett darab van, kettő a Milani Cosmetics kínálatából, mivel hamarosan megnyit a magyar webshop és 20% kedvezmény is lesz a márkára a Glamour Napokon. Az Essence új őszi trendkiadásából is nagyon szimpatikus a helyes kis szívecskés pirosító, így ha addigra megérkezik az üzletekbe, akkor felhasználom majd rá a Rossmann vagy a Müller kupont. :) 
  • Szemöldökformázó - A már említette Anastasia Beverly Hills terméket néztem ki, de kezdek elcsábulni a Milani hasonló darabja felé is. :) 
  • Paletták - Két palettát néztem ki őszre, az egyik a Makeup Revolution Essential Mattes 2 palettája, a másik a Sleek Enchanted Forest palettája. 
  • Max Factor négyes szemhéjpúder - Hétköznapra tökéletes lenne ez a kis nude paletta és kuponnal az ára is egészen baráti, így azt hiszem idén a Max factor kupon is felhasználásra kerül majd. 
  • Rúzsok - A Milani kínálatából néztem ki egy árnyalatot a Sangria nevűt, illetve nagyon szimpatikusak az Iparfümérián kapható Maybelline ajakceruzák is, ezek közül is a Nude Perfection. 
  • Körömlakk - Egy szép lilás-bordós bogyószínt szeretnék. 
  • Hajkefe - Ideje beszereznem egy új hajkefét, így azt hiszem teszek egy próbát a Tangle Teezerrel. Szintén az Iparfüméria webshopban néztem ki, itt egészen jó áron kaphatóak. :) 
  • Testápolás - Nagyon megszerettem a H&M új termékeit, így biztosan vásárolok majd tőlük őszre is. :) 
  • Gyertyatartók - Szeretnék pár hangulatos gyertya-mécses tartót. Kik és F&F Home kuponok izzítva. :D 
  • Yankee Candle fincsiségek - Nagyon szerencsés vagyok, mert Zitunál megnyertem a teljes új őszi kollekciót, amiből kettő már korábban is felkerült a kívánságlistámra. :) Szívesen kipróbálnám még a Honey Glow és Cranberry Pear illatokat is, illetve a Salted Caramel nélkül el sem tudom képzelni az őszi-téli időszakot. :) 
  • Díszpárnák-ágyneműk - Nyárra már beszereztem egy lila szettet, de őszre-télre inkább valami szürkés árnylatú ágyneműt, illetve párnákat szeretnék. Szerintem jól mutatna a lila falakkal a hálószobánkban. :) 

Nos, ez volt tehát az én őszi kívánságlistám és a Glamour Napi terveim. Remélem szórakoztatónak és hasznosnak találtátok ezt a bejegyzést. Szép hétvégét mindenkinek! :) 

Ti miket terveztek beszerezni ősszel? Mentek idén a Glamour Napokra? Van már konkrét tervetek, hogy mire szeretnétek kupont felhasználni? :)

Megjegyzések

  1. Igazából én most elég spórolósan vagyok a nyár miatt, úgyhogy egy fülbevaló szettet néztem ki (a H&M-ben) és egy új vízálló spirált szeretnék (az enyém tavaszig biztosan nem bírja ki...:/). Na meg egy max factor folyékony rúzst valami jó erős, sötét árnyalatban...:D
    És igazából...ezenkívül csak ruhákat/kiegészítőket (nem tudom én: sálat, új átmeneti kabátot, csizmám sincs normális szóval ilyesmit).

    Viszont az enchanted forest paletta gyönyörű...lehet utána nézek neki is...:D

    VálaszTörlés
  2. Pont egy olyan zöld színű őszi egész ruhát túrtam vmelyik nap, mint amit kiraktál. Nekem is sötét hajam van és világos bőröm mint Neked, úgyhogy sztem is jól áll nekünk ez a szín.
    Az én kívánság listámon egy méz barna rojtos waterfall stílusú mellény szerepel csak. A többi őszi/téli dolgot átmentem mindig az előző szezonokról .
    Sminkben nem tudok nyilatkozni , mert nem igazán szoktam sminkelni. Csak szemöldökömet emelem ki, szempillaspirál pirosító és ajakbalzsam. Valamint megvan a lovly nude palettája, de mivel ritkán használok szemhéjfestéket akár egész életemben is kitart:)
    (Marika)

    VálaszTörlés
  3. Szuper kis lista! :) Az első képen lévő, fekete-fehér mintás kardigán nekem megvan! Abszolút ajánlom! Imádom! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó kis listát állítottál össze, tetszenek a választott darabjaid :)
    Én elsősorban egy bordó felsőt szeretnék majd a glamour napokon vadászni, talán H&M-ben lesz is, illetve egy sima fekete kalapot is szeretnék. Régen volt egy nagyon szolid kis fekete masnival, azt a Tesco F&F-ből szereztem, remélem most is találok majd hasonlót. Illetve persze sminktermékek nálam is jelen vannak, talán egy Max Factor spirálba ismét beáldozok. Illetve még szeretnék egy bő ujjú fehér blúzt is, azt is a H&M-ben néztem ki magamnak :) Listát ugyan nem készítettem így, mint te, de biztos szépen be fogok vásárolni a glamour napokon :P

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jól néz ki az az oversize szürke kabát! Nekem most elég spórolós lesz ez a szezon (új telefon, csóró egyetemista stb stb), de sminktermékeket ilyenkor szoktam venni, és az mindenképpen olcsóbban jön ki. Szóval majd meglátom.

    VálaszTörlés
  6. Egy sportosabb cipellőt szerettem volna, ami ha esik lehetőleg nem ázik be. Jelentem, megtaláltam! :D
    Jelenleg úgy különösebben nincs semmire szükségem, persze ha találok valami szépet nem hagyom majd ott. :)

    VálaszTörlés
  7. Szia! A KIK kupon az mindenhova érvényes lesz? Mert a honlapon nézegettem a kuponokat és elfogadóhelyeket, de Győrnél nem láttam, hogy a KIK is ott lenne?!

    VálaszTörlés
  8. Hááát, volt egy pici listám. Csak sajnos nagyon drasztikusan meg kellett váltottatnom. Szerettem volna : Boka csizmát, átmeneti kabátot ( rövidebb vallonvagy műbőr ) sötétkék szűkszárú farmert aminek magasabb a dereka, minimum két vastagabb harisnyát ( testszínűt), eg szép bézs vagy drapp kötött pulcsit, nagy méretű kardigánt, Catrice korrektort, spirált , tust ( nincs ), olyan körömlakkot ami az ősz avar színére hasonlít, meg fehérneműt és egy szintén bézs vagy drapp táskát
    Maradt : farmer, fehérnemű, correktor, egy harisnya.
    Sajnos igen spórolós évnek nézünk elébe .

    VálaszTörlés
  9. Szép kis lista :) Nekem is vannak elképzeléseim, miket kellene venni, de kicsit félek összeírni, mert tudom, hogy a lista végösszege brutális lenne :D Szóval még alaposan át kell gondolnom a dolgot és leszűkítenem a legszükségesebbekre :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)