Rimmel Lasting Finish by Kate Ajakrúzs Teszt/Vélemény


Nyár végén az egész magyar és külföldi blogger világ lázban égett a Rimmel új nude rúzsainak megjelenése okán. Én magam is izgatottan vártam őket, habár az első promo képek láttán kicsit elbizonytalanodtam, mert azokon mindegyik rúzs nagyon sárgásnak tűnt, én pedig jobban kedvelem a rózsaszínesebb-barackosabb nude árnyalatokat. 
Végül két színt néztem ki magamnak, így nagyon megörültem, amikor az egyiket megkaptam tesztelésre. Az elvárások nagyon voltak, nézzük mennyire váltotta be ez a rúzs a hozzá fűzött reményeket. :) 



Kezdjük a csomagolással. Nekem tetszik ez a kellemes nude árnyalat. A tok minőségében én nem találok kivetnivalót. Szeretem a Rimmel rúzsokat, a csomagolás strapabíró, nem esik bántódásuk egy kis táskában utazástól és jól záródnak. 


A tetején a márka ikonikus logója díszeleg. 


A 42-es árnyalat kerül hozzám. Rajta kívül még a 45-ös tetszett nagyon. 


Íme a lényeg, vagyis maga a rúzs. Nagyon kellemes szín én klasszikus nude-nak nevezném. Nem is barackos, nem is túl rózsaszínes, van benne egy csipetnyi barnás tónus is. Nem sápadt, ami nálam nagy előny. 


Az illata a Rimmel rúzsok megszokott édes gyümölcsös esszenciája. Engem nem zavar, sokkal jobban szeretem, mint a púderes illatú rúzsokat. 


Maga a rúzs egy kicsit tömör, ha lehet így mondani. A fedése nagyon erős közepes de teljessé építhető, Szépen lehet építeni, nem lesz foltos. 


A finishe közepesen fényes. Azt hozzá kell tennem, hogy mivel nem túl krémes rúzsról van szó, ha valakinek szárazak az ajkai, akkor lehet, hogy nem fogja szeretni. A tömörebb rúzsok inkább hidratált ajkakon működnek, de egy jó ajakápolóval ezen lehet segíteni. 


Nekem nem szárította ki a számat, ami plusz pont, mert az ilyen állagú rúzsoknál ez probléma szokott lenni.


Így mutat felkenve. A tartósságát tekintve átlagosnak mondanám. Az evés-ívást nem bírja túl jól, egy papírpoharas kávé vagy egy ebéd után már mindenképpen újra kell kenni, de szerintem ez a legtöbb drogériás rúzzsal így van. 

Összegzés: Szuper nude rúzs, igazi alapdarab. Ha valakinek extrém száraz ajkai vannak, akkor lehet, hogy nem a legjobb választás, plusz ha zavar, hogy evés-ivás után újra kell kenni, akkor nem biztos hogy jóban lesztek. Szép nude rúzsokból még mindig eléggé hiányos a kínálat a drogériákban, így minden hibája ellenére szerintem érdemes vetni rájuk egy pillantást. 

Értékelés: 5/4 

Egy pontot vontam le, mert engem azért zavar, hogy az ivást sem bírja túl jól. Én nagyon sokat folyadékot iszom, így 2 óránként újra kell kennem. Ha csak egy picivel tartósabb lenne, akkor csillagos ötöst kapna, de így jár a pontlevonás.

*A terméket tesztelésre kaptam de ez nem befolyásolta a véleményemet. 

Ti kedvelitek a nude rúzsokat? Próbáltátok már valamelyik színt ebből a kollekcióból? :) 

Megjegyzések

  1. Hàt.... Ez most egyáltalán nem szép. Túl sötét szerintem és olyan sárgás barnának tűnik nekem. Sztem jobb lenne valami rózsaszínesebb árnyalat.
    (Marika)

    VálaszTörlés
  2. Nekem sem tetszik. Szerintem is sötét és barnás. Catrice nud rúzst vásároltam anno. Amit tesztben is mutattál. Minap használni akartam, de nem találtam. Jól elkutyultam valahová.

    VálaszTörlés
  3. Nekem bejövős! Nagyon nem szeretem a sárgás nude rúzsokat. De a 45 számú egy picit jobban tetszik azt veszem majd meg kuponnal.

    VálaszTörlés
  4. Egyre jobban odavagyok a nude árnyalatokért, ez így képeken nekem sem annyira tetszik. Lehet élőben meggyőzőbb :)

    VálaszTörlés
  5. Meg szeretném majd élőben nézni ezeket a rúzsokat, mert képeken egyelőre nem annyira jönnek be, viszont nagyon szeretnék már egy jó nude rúzst és amúgy meg jókat írnak róluk, szóval hátha csak a képernyő/fényképező/fényviszonyok a ludasak! :D

    VálaszTörlés
  6. Én végig próbáltam őket (nem szájon) - bár nem szeretem a nude rúzsokat, de a Rimmel rúzsok azok, amik elég olcsóak és jó minőségűek ahhoz, hogy akár megszeressem őket...
    Hát engem a legtöbb elbénázott korrektorra emlékeztetett...:/

    De örülök, hogy neked bevált - a tartóssága ellenére - és rajtad a színe is jól mutat...lehet egyszerűen tényleg nem nude-kompatibilis a bőrszínem...:/

    VálaszTörlés
  7. Sajnos nekem sem jött be ez a nude kollekció :( Amennyire vártam akkorát csalódtam benne. Semmi mályvás színvilág, a legtöbb előnytelen a bőrtónusomhoz, túl sárgás vagy barnás. Kár, mert szerettem volna szeretni, de örülök, hogy neked ez a darab bevált :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)