Kezdjük újra...


Szia! Anna vagyok, 27 éves kulturális menedzser és rendezvényszervező. Ezt a blogot öt évvel ezelőtt kezdtem írni, mert imádom a divatot és a kozmetikumokat. 
Vidéken élek és sosem költöznék városba, mert szeretem a természetet, szeretek kertészkedni és imádom, hogy az erdei állatok a szomszédaim. (És nem simán csak az "állat" a 2B-ből. :D)
Hosszú utat jártam be ezalatt az öt év alatt, itt a blogon is és a magánéletemben is. Megismertem és elveszítettem embereket. Ettől a blogtól rengetek mindent kaptam. Embereket, akiket nagyra tartok, tisztelek és szeretek. Egy hobbit, amiben ki tudok kapcsolódni és kiélhetem a kreativitásomat, úgy hogy közben valami maradandót és remélhetőleg értékeset és inspirálót is létrehozok. 

Rengeteget tanultam itt és a magánéletben is. A magánéletben azért, hogy végül valami teljesen más területen kezdjek dolgozni, ami mégis valahogy közelebb áll hozzám mint bármi. 
A blogolással alázatot tanultam és kitartást. Azt, hogy a fejlődéshez türelem és akarat kell. 

Imádok írni. Ez számomra több mint egy hobbi, inkább küldetésnek nevezném. Annyi dologról írok és írhatnék és fogok is írni. Ennek egy kis szeletkéjét ezen a blogon osztom meg Veletek. 

Ez a blog sosem lesz a legsikeresebb, a legtrendibb és a legnépszerűbb. Nem akarok a legjobb lenni. Egyszerűen csak önmagam és remélem, hogy aki idetéved érzi, hogy habár ez csak egy hobbi-blog, de rengeteg szeretettel készül és Nektek, Neked írom. Azért, hogy bárhol is vagy, bármi is történik Veled az életben, az a pár perc, amit itt eltöltesz feldobja a napodat és mosolyt csaljon az arcodra! :) 

Mindig nagyon örülök, ha írtok nekem és szívesen veszem a kritikákat is. Szívesen beszélgetek mindenkivel aki ide téved. 

Pár hónappal ezelőtt úgy döntöttem, hogy megváltoztatom a blogom nevét és a kinézetén is változtatok egy keveset. nem, ez nem a most olyan trendi változási hullám okán történik, hanem mert öt év nem telt el nyomtalanul. Én magam is megváltoztam és mivel a blog szerves része az életemnek, még akkor is ha csak hobbi szinten írom, így úgy érzem jobban a magaménak fogom érezni, ha változtatok rajta egy keveset. Úgy gondolok erre, mint egy új frizurára. Ugyanaz leszek, csak egy kicsit frissebb, újabb. Mert a változás jó és néha szükséges is! ;) 

Remélem ezután is velem tartotok! 

Virtuális ölelés, 



Megjegyzések

  1. Hello újra! :) Örülök, hogy itt vagy! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Igaz nem mentem sehova, de a névváltoztatás után gondoltam, hogy újra "bemutatkozok." :D

      Törlés
  2. Hirtelen nem értettem a bejegyzés lényegét.. bár kicsit még most sem... De megijedtem, hogy esetleg megszűnik a blog vagy valami.. :O :D kíváncsi vagyok :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem szűnik meg, csak ez egy új kezdet. :) Csak gondoltam fűzök a változáshoz egy kis magyarázatot.

      Törlés
  3. Honnan tudod, hogy más blog is trend változtat?;) Magam részéről kikérem a megjegyzést. :)
    Viszont hajrá, hajrá :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajjj nem úgy értettem! :D Csak most az utóbbi egy-két hétben, hogy többen változtattak nevet mindenki elkezdte és még sokaktól hallottam, hogy ők is rászánták magukat és meglépik ha már másik is. :) De szerintem ez jó, sokan vagyunk akik már régóta blogolunk és néha meg kell újulni.

      Törlés
  4. Húh, először megijedtem, miről lesz szó, aztán megkönnyebbültem! :)
    A frászt hoztad rám, és csak a végén esett le, hogy a blog nevet változtatott! :)
    Mindegy nekem, ha fás karalábénak hívod is, csak maradj meg erőben, egészségben, ízlésben, lendületben, szeretettel olvasóid felé, ahogy azt eddig is tetted.
    Az új név a a fejléc nagyon tetszik egyébként :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Nagyon drága vagy! Hatalmas puszi! :)<3

      Törlés
  5. Szia! Piros vagyok, 31éves . Végzettség szerint nőiruha-készítő és logisztikai-ügyintéző. Munkám szerint gyári dolgozó. Egy négy és fél éves kifiam van.
    Kisfiam születése előtt kerültünk kapcsolatba egy magazin révén. Utána nem sokkal kezdtem olvasni a blogod. Olyan blogot kerestem, ahol divat és kozmetika egyszerre van jelen, számomra is elérhető módon.
    Úgy érzem nálad ezt megtaláltam. Sokat tanultam és tanulok tőled most is. Sok pozitiv visszajelzést kapok a tanultak alkamazása után. Sokat köszönhetek neked!
    Köszönöm, hogy itt vagy nekem is!

    VálaszTörlés
  6. Sok sikert, talán ez volt a legjobb újrakezdős-új blog nevet bejelentős-legőszintébb ilyen bejegyzés. Megható, ahogyan az alázatról is írsz és az, ahogyan elmeséled, hogy nem akarsz a legjobb lenni, egyszerűen csak önmagad, a jéghegy csúcsa. Sokkal emberközelibb ez a viselkedésmód és az, ahogyan tálalod ezt az egészet. Sajnos, sokan nagyon elfelejtették, hogy embernek kellene maradni x év után is, és senki sem avanzsálódik sztárrá 2 együttműködéstől. Én örülök, hogy megléped ezeket a változástatásokat, beszéltünk már erről, remélem sikerül megvalósítanod a további kinézetbeli terveidet is! Sok sikert és türelmet hozzá, mert az kell sajnos, vagy nem sajnos. De hiszem, hogy jó úton haladsz! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Andus! Nagyon sokat jelent a véleményed! :)

      Törlés
  7. Sok sikert a továbbiakban is! A leveled nem felejtettem el, csupán sűrű hetem volt, a hétvégén válaszolok rá. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)