Tavasz a Rossetti Bizsuval


Nemrég ismét kaptam néhány gyönyörű ékszert a Rossetti Bizsutól, a tavaszi kollekciójukból. Ezeket szeretném nektek bemutatni ebben a bejegyzésben, néhány ötlettel kiegészítve, hogy milyen outfitekkel érdemes párosítani őket. 
Ha kíváncsiak vagytok rájuk, nézzétek meg a teljes bejegyzést!


1. Púderfelhő


Egy egyszerű, teljesen basic ruhadarabokból álló kényelmes szettet kreáltam, amihez púderszínű cipő és táska társult. Szerintem remekül feldobná egy mintás sál és egy finom, de mégis látványos karkötő.




 Csodaszép mintája és nagyon kellemes anyag van. Eléggé nagy ahhoz, hogy ne csak sálként, de akár stólaként is viselhető legyen egy elegánsabb szetthez is.




 Könnyű és nagyon kényelmes viselet. Két színben rendelhető, nekem az arany tetszett jobban. Szintén tökéletes kiegészítője egy hétköznapi szettnek, de l tudnám képzelni egy hosszú fehér maxiruhához is nagy egy kis feketével párosítva is.


Gyönyörű, igényesen kidolgozott darab. 


2. Fesztiválstílus 


Ez a szett nem csupán egy fesztiválra viselhető, szerintem egy sima hétköznapon is megállja a helyét. Kényelmes, nőies, kicsit bohém és romantikus egyszerre. A farmersortot kicserélheted egy sima farmerre is. Vagy a bokacsizmát egy szandálra.  
A visszafogott felsőt szerintem remekül feldobná egy látványos, hosszú nyaklánc. 




 Fekete és bordó színben is rendelhető.


 Szintén ki kell emelnem, hogy mennyire szépek és igényesek a részletek.


 Szerintem tökéletes tavaszi-nyári ékszer és annyira feltűnő, hogy egyéb kiegészítőt nem is igényel.


Itt halkan megjegyezném, hogy szerintem tökéletes ajándék lehet akár anyák napjára is. ;) 


3. Csajos és kényelmes 

Én személy szerint hétköznapokon legjobban a kényelmes stílust preferálom, a tornacipőket és balerinákat. Ha Te is tornacipős lány vagy, az még egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem öltözhetsz csajosan. Szerintem nagyon jól mutat ez a most nagyon trendi farmerszoknya ezzel a púderszínű felsőval és a horgolt tornacipővel. A rojtos táska ad neki egy kicsit bohém tavaszias-nyárias esszenciát. 
Én egy nagyon finom, kecses nyakláncot választanék hozzá, ami ad neki egy kis kifinomultságot. 




 Ez az abszolút kedvencem az ékszerek közül. Nőies, finom, ugyanakkor hangsúlyos darab.


 Imádom a halvány rózsaszínes követ.


Szintén olyan darab, ami szerintem egy hétköznapi és alkalmibb összeállítást is remekül kiegészít. 

Remélem hasznosnak és egyben szórakoztatónak találtátok ezt a bejegyzést. Látogassatok el a Rossetti Bizsu webshopba, mert szebbnél szebb darabokat találhattok a tavaszi kollekcióban! 

 *Az ékszereket és a sálat a Rossetti Bizsutól kaptam a cikkhez.

Melyik darab nyerte el legjobban a tetszéseteket? Milyen ékszereket, kiegészítőket viseltek legszívesebben tavasszal? Melyik összeállítás állt legközelebb hozzátok? :) 

Megjegyzések

  1. Gyönyörűek ezek az ékszerek, de a legjobban most az a kendő fogott meg. :)

    VálaszTörlés
  2. Kendő és az utolsó nyaklánc! :) Tavasszal én inkább ilyen kendő-sálas vagyok, nyáron meg órás és nyakláncos, ősszel meg fülbevalós. Most belegondolva, durva, hogy nálam így bontódik az év, nem is hiszem, hogy ez normális így. :D (?)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért ne lenne normális? :D Én például nyáron nem bírom elviselni magamon a nagy, nehéz nyakláncokat, télen meg a gyűrűket. :D

      Törlés
  3. Nekem is az első szett és a sál tetszik a legjobban :)

    VálaszTörlés
  4. A sál és az utolsó nyaklánc a kedvencem. Valamiért most imádom az ilyen lengébb sálakat. Két pöttyöst használok most is folyamatosan. Az utolsó nyaklánchoz van nagyon hasonlóm ebay országból, picit kezd feketedni szegény, de idén nyáron azért még használatba veszem :D

    VálaszTörlés
  5. Az utolsó nyaklánc ezüstben nagyon tetszene, több ilyen köves medálom is van, egyszerű de nagyszerű. Mondjuk sok láncot annyira nem szeretem magamon, eléggé gyűrűs vagyok, abból nagyon sokat tudok egyszerre hordani :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)