Weekly Inspiration

Az a fajta ember vagyok, aki állandóan dolgozik valamin. Mindig kell egy projekt, terv vagy cél, ami kitűzök magam elé, amin munkálkodhatok, akár csak gondolatban is. 
De vannak időszakok amikor elveszítem a motivációmat. Különösen akkor ha beteg vagyok, vagy valamilyen nagyobb gonddal kell szembe néznem. Ilyenkor nehezen veszem rá magam még a halaszthatatlan feladatok elvégzésére is. 
Ebből az állapotból általában valami drasztikus döntés, vagy változás szokott kirángatni, egy lépés amit korábban nem mertem megtenni. Ehhez azt is meg kell jegyeznem, hogy egy nagyon tervezgetős, precíz ember vagyok. Megtervezem a napomat, a hetemet, a hónapomat. Ez a munkámmal jár. Pontról pontra haladni, tervet készíteni... 
Vannak dolgok amiket a fejembe veszek és hosszú ideig nem hagynak nyugodni. Gondolkozom rajtuk, agyalok, akár heteken, hónapokon át. Ezt kellene tennem... aztán megteszem. Azon nyomban, nem lépésről lépésre. Drasztikus vagyok és azt hiszem egy kicsit szélsőséges is. Ha változtatok, akkor az száznyolcvan fok. Ha döntök, akkor azonnal cselekszem és senki sem tud lebeszélni. És ritkán bánom meg a döntésemet, mert ha valami hosszú ideje motoszkál a fejemben, annak általában komoly oka van. 
Szóval szombaton reggel amikor szörcsögve köhögő állapotban felkeltem és kimentem a fürdőbe, hogy megmossam a hajam, majd megszárítsam és kivasaljam, két órát erre szánva a napomból úgy döntöttem, hogy ha van most erre két órám, akkor itt az idő. Itt ez az olló, meg a fenéig érő hajzuhatag, ami valahogy már nem én vagyok. Adjuk össze mindezt és nézzük meg mi lesz belőle...


Néha, hanem érzed magad jól a bőrödben, vagy csak szar heted volt, egy egészen apró változás is egész ahhoz, hogy elkezdjen kirángatni a gödörből vagy elindítson a nagyobb változások útján. Minden lehetséges, ha nem kifogásokat, hanem lehetőségeket keresel.


Imádom ezt az idézetet!


A póló és az ékszer is csodás!


Egy újabb csodás smink a királynőtől!


Gyönyörűség!


Álljunk meg egy percre, hogy gyönyörködhessünk ebben a csodás paletta vagy ékszertartó gyönyörűségben, ami önmagában is egy ékszer!


Csodaszép!


Flamingószín körömlakkot mindenkinek!


Klisé vagy sem, de az egyik kedvenc tavaszi virágom!


Ez a válogatás a flamingó imádatom megnyilvánulása lesz. Kell egy ilyen óra! :D


Ez volt az egyik kép amiből inspirálódva az új frizurám készült. :) Elképesztően felszabadító érzés volt megszabadulni az őrült hosszú hajzuhatagtól. Körülbelül öt éve volt már ilyen frizurám és színem, szóval nagyon meguntam. A következő lépés a hajszínváltás lesz. Mindenképpen valami extrém változás lesz. Jelenleg a rose goldon gondolkodom. :)


Ti készültök már a bikini szezonra? Márciusban nagyon sokat edzettem, hetente 4-5 alkalommal és az étkezésre is nagyon szigorúan odafigyeltem. Az április ingadozó volt, de a májust meg komolyabban fogom venni. :)


Mik voltak a kedvenc kozmetikumaitok az utóbbi időben? Nálam érzik egy kedvences bejegyzés már, hiszen az előző hónapokkal ezelőtt volt.


Alig várom már a kerti partis időszakot!


Szeretnék néhány szép fényfűzért és égőt a kertbe tavaszra és nyárra. :)


Az egyik kedvenc egészséges receptem az utóbbi hónapokban a brokkoli és karfiol pizzatészta. Nagyon egyszerű, fincsi és gluténmentes.


Csodás ez a hálószoba a sok nude árnyalattal és egy csipetnyi kékkel.


Egyszerű, de nagyszerű.


Álomházikó.


Nagyon tetszenek ezek a fényes mozaikcsempék.


odavagyok ezekért a mályvás pirosítókért.


Mostanában mindig ilyen fotókat választok háttérképnek a laptopomra.


Kényelmes és csini egyszerre.


Nyamiság!


Ez a konyha valami álomszép. Nagyon tetszik a modern és rusztikus stíluselemek keveredése.


Imádat!


Nude mani magasabb szinten.


Hétvégi buliba? :)


Itt az esküvőszezon, ez az outfit például tökéletes viselet egy ilyen alkalomra.


Imádom a flamingókat! Nagyon szeretnék egyet, szerintem jó kis házörző lenne belőle. :D 

Fotók: Pinterest/Weheartit/Tumblr

Szép Hetet Mindenkinek! 

Ti hogy álltok a változásokhoz? Könnyen belevágtok új dolgokba, vagy hosszasan tervezgetitek? Melyik volt a kedvenc képetek? :)

Megjegyzések

  1. Hú, ez komoly változás, bátor döntés eredménye! :)
    Én sajnos mindig futok egy-két kört, mielőtt új dologba nagy merészen belevágnék, pedig sokkal tettrekészebb vagyok a döntés pillanatában, mint később, amikor már ténylegesen hozzálátok.
    A szépséges nude-manikűr lett most a kedvenc képem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, hogy írtál. Néha bátornak kell lenni és nem kell túlagyalni a dolgokat csak csinálni. :)

      Törlés
  2. Nemár!!!Hová lett amit írtam? :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom. :-/
      Lehet, hogy túl hosszú volt a kommentár?
      Én azt szoktam csinálni, ha hosszabb kommentárt írok, hogy elküldés előtt kimásolom ctrl+c-vel és ha esetleg elveszne, akkor nem kell újra írna csak ctrl+v.

      Törlés
  3. Már láttam a hajad instán, szerintem nagyon jó lett, valahogy sokkal "modernebb". (A rose goldra meg nagyon kíváncsi lennék.)

    A flamingók fejét valahogy mindig nagyon creepynek találtam, de lehet, ez a vonzerő:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is nagyon ijesztő a fejük, de közben meg szépek is. :D

      Törlés
  4. Két hónapja én is levágattam a hajam.Már egy ideje motoszkált a fejemben hogy le kéne vágatni de óvodás korom óta nem volt rövid hajam.Aztán egyik este a semmiből jött az elhatározás:le akarom vágni a hajam.Persze aznap éjszaka úgy felpörögtem ettől hogy alvás helyett long bobos képeket keresgéltem :D másnap kb 25-30 centivel lett rövidebb a a hajam de egyáltalán nem bántam meg.Hihetetlen milyen felszabadító érzés volt! :D

    Dia

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)