Őszvégi bohém kalandozás a Rossetti Bizsuval


Öltözködés szempontjából az ősz a kedvencem és szerintem ez az évszak adja a legtöbb lehetőséget arra, hogy kiélhessük a divat és a kiegészítők utáni szenvedélyünket, anélkül, hogy kínozna minket a hőség vagy épp a csípős időjárás. 
Kihasználva az utolsó őszi hónapot, készítettem egy kis válogatást néhány csodás Rossetti Bizsu ékszerrel és kiegészítővel, amikkel feldobhatjuk a hétköznapi szettjeinket. :) 



1. Jó bőr 


A bőr a szezon egyik legkedveltebb anyaga, legyen szó a klasszikus változatról, a hasított bőrről vagy épp a lakkbőrről. Én ezúttal egy szexi, kicsit bohém szettet álmodtam meg, amiben a hasított bőré a főszerep. 
A body remek választás a hidegebb hónapokra, mert ezzel nem kell amiatt aggódnunk, hogy a kivillanó derékkal összeszedünk egy alapos megfázást. Ha hűvösebb az idő, feldobhatsz a bőrkabát fölé egy mintás poncsót is vagy egy vastag, melengető sálat.


 Az első lookhoz ezt a csodás tollas-rojtos nyakéket választottam, a hatalmas nagy kedvencem volt az egész őszi szezonban. Tökéletes választás a basic darabok mellé.


 Az apró részletek és az egész kialakítása nagyon igényes. Szürke színben is elérhető.


 A másik kedvenc őszi-téli kiegészítőm ez a jávorszarvasos sál, ami remekül illik ehhez a szetthez is és a másodikkal párosítva is nagyon jól mutat. Ráadásul a mérete miatt hordhatjuk vállkendőnek is. 


2. Nagyvárosi felfedező 



 Ősszel és télen nagyon fontos a réteges öltözködés, hiszen míg kint csípős az idő, a legtöbb helyen, főleg az irodákban, üzletekben rendesen nyomják a fűtést, így jól esik, ha a kabát mellett még egy-egy extra rétegtől meg tudunk szabadulni anélkül, hogy közfelháborodást generálnánk. :D A második szetthez, a sál mellett ezt a csodás, hosszú nyakláncot társítottam, ami olyan, mint valami talizmán egy régi elfeledett törzstől.


 A részletek is is gyönyörűen kidolgozottak.


 Igazán mutatós darab őszre és télre a basic felsőkhöz és pulóverekhez. 


3. Lazán sikkes ősz-királylány 



Én azt gondolom, hogy ősszel és télen is viselhetünk ruhákat és szoknyákat, anélkül, hogy vacognunk kellene. Egy-két vastag harisnya nem csak feldobja a szettjeinket, hanem melegen is tart, főleg a derék részen.
 Az utolsó szetthez ezt a gyönyörű hajpántot választottam, ami olyan, mint egy őszi korona. Ezüst színben is rendelhető és a hétköznapi szettek mellett szerintem csodásan mutathat egy elegáns outfittel is, például egy kis feketével. 

Remélem, hogy tudtatok ötleteket és inspirációt meríteni ebből a bejegyzésből. További csodás őszi ékszerekért, nézzétek meg a Rossetti Bizsu őszi kollekcióját. 

Ti milyen kiegészítőkkel szoktátok feldobni az őszi és téli szettjeitek? :)

Megjegyzések

  1. De gyönyörű az a hajpánt!!!!!! A második összeállítás nagyon bejövős. Én is hasonló módon öltözöm. Csak mellény helyett kardigánt szoktam felvenni és kalapot nem hordok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is inkább kardigán párti vagyok. :) Örülök, hogy tetszett!

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Ugye? És olyan puha, legszívesebben le sem venném! :D

      Törlés
  3. Az első két szettet viselném szívesen. Kérdésedre válaszolva sállal vagy nyaklánccal operálok.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)