Parfüm Pillanatok - Police To Be Rose Blossom


 A Police parfümjeivel korábban semmilyen tapasztalatom nem volt és nem is nagyon mozgatták meg a fantáziámat, de amikor megláttam a "To Be" illatcsalád új tagját, azonnal levett a lábamról ez a különleges üveg és nagyon örültem neki, hogy a Parfum.hu jóvoltából kipróbálhattam. 
Ebben a bejegyzésben leírom róla a tapasztalataimat és véleményemet, de kedvcsinálónak annyit rögtön elárulnék, hogy egy igazán különleges téli illatot rejt ez a látványos csomagolás. Ha kíváncsiak vagytok rá, mit is jelent ez, olvassátok el a teljes bejegyzést. 



 A parfüm egy csodás dobozban érkezett, holografikus lila, az elején a márka logójával, az illat nevével és egy rózsakoronás koponyával. Nagyon vagány. 
No de persze a lényeg, maga az üveg, ami egy koponyát formáz. Kupakja nincs, a fújókát egy gyűrű védi a lenyomódástól, amire a fekete rózsa  van felerősítve, így sajnos ezt le kell venni az üvegről, ha használni szeretnénk. 
Mivel a gyűrű elég szoros, így én végleg levettem róla, mert sajnos nem egy körmöm bánta, amikor napi szinten a reggeli rohanásban próbáltam leszedni. 
A gyűrű egyébként remekül végzi a feladatát, így ezzel akár táskába is betehetjük a parfümöt. 


 Nézzük meg egy picit közelebbről ezt az üveget. Hát nem lélegzetelállítóan gyönyörű? Olyan mint egy alien vagy sellőkoponya, ezzel a holografikus, csillogó, színjátszó borítással. Egyszerűen nem tudok betelni vele. És hogy milyen illatot rejt ez a nem mindennapi külső?


 A nevével ellentétben nincs köze a rózsához, sőt az összetevők között sem találjuk meg a rózsát mint illatjegyet. 
Egy egyértelműen őszi-téli illat és én azt gondolom, hogy ízlés kérdése, hogy valaki inkább esti illatként egy buliba, vagy randira, netán nappalra fújja magára ezt a kreációt. Most, ebben a zimankós, hideg időben én napközben is szívesen viseltem. Ha korosztályhoz kellene párosítani, akkor azt mondanám, hogy inkább a 35- korosztály számára lehet szerethető, hiszen egy nagyon modern, nagyon feltűnő, merész illatról beszélünk.


Fejillat: Körte, Mandarin 
Szívillat: Gardénia, Jázmin, Heliotrope (vaníliavirág), Licorice (édesgyökér) 
Alapillat: Vanília, Ámbra, Pézsma, Pacsuli, Cédrus 

Az összetevőkből is láthatjátok, hogy egy rendkívül összetett illatról van szó, amit elsőre édes-légiesnek neveznék, ugyanakkor nagyon karakteres is. Rendkívül tartós, nyolc órát kibír bőrre fújva és ruhán még másnap is érezhető. 

 Első fújásra a mandarin fanyarsága üdvözöl, amit körül ölel a fűszeres pézsma. Egy picivel később előbújik a vanília édessége és egy csepp virágos esszencia, ami légies és hűvös köntöst visel. 
Pár perccel később érezhetővé válik egy fűszeresen édes, kissé kesernyés aroma, ami idővel csillapodni kezd, hogy a parfüm egy édes, lágy, gyümölcsösen virágos illattá teljesedjen ki a bőrön. 


Egy nagyon modern, extravagáns parfüm, mind külsőleg, mind belsőleg, így azoknak ajánlom, akik kedvelik az édes, de nem fojtogató és kissé provokatív illatokat. Amikor ezt viselem, szinte mindig megkérdezik tőlem, hogy milyen parfümöt használok. 

A To Be Rose Blossom parfümöt itt tudjátok megvásárolni, a 40ml-es kiszerelés ára 6470 Forint. 

Próbáltátok már ezt a parfümöt? Melyik a legkülönlegesebb üvegű parfümötök? :)

Megjegyzések

  1. Szuperjó ez a flakon! Az illat összetevőit is szeretem, szóval valószínűleg meg fogom szaglászni amint találok belőle tesztert. :)

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom, hogy ez egy új parfum-e a koponyák között, az utolsó infóm a Forbidden megjelenése volt (Forbidden? a fehér bilincses.. áá mindegy is. :D) De néhány hete mikor felfedeztem, oda meg vissza voltam, annyira csodálatos az üvege. És mivel pont voltak a karácsonyi dm-ROssmann parfüm akciók, a nagy kiszerelés szinte ingyen volt, egyből lecsaptam, hogy megszagoljam.... Hát, számomra csalódás. Illetve nem azt mondom, hogy büdös, de NEKEM nem jön be. Nem illene hozzám, meg hát valahogy többet vártam volna tőle, ha már ilyen csodás az üvege... A fehér To be Queen nekem nagy szerelem illat, reménykedtem, hogy ez is valami jó édes lesz, de számomra sajnos csalódás. :( Bár minden alkalommal, ha ilyen helyen vagyok, szaglászom, hátha változik a véleményem, de sajnos nem.... :D :( Bár már maga az üveg megérné, hgy megvegyem és kitegyem a polcra, annyira csodás. :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)