Weekly Inspiration

Habár a januárt legtöbben új kezdetnek, tiszta lapnak tartják, a változások hónapjának, én azt gondolom, hogy egyben egy kis visszatekintés is az elmúlt évre. Ha csak a blogger hírfolyamot nézem végig, minden második bejegyzés "2016-os kedvencek", vagy "ez történt 2016-ban" bejegyzés. A többi pedig célok, fogadalmak, visszatérések, változások, tervek... 
Én sosem értettem, hogy miért kell rázárni az ajtót egy múlt évre és visszatekintés nélkül belekezdeni a következőbe. Még akkor is, ha változtatni akarsz az életeden, szükség van arra, hogy visszatekints és felmérd a múlt hibáit, rossz szokásait és okulj belőlük. 
Szükség van a lezárásra, egy új kezdethez és ez nem mindenkinek megy egy nap alatt. Hidd el, semmiről sem maradtál le, ha az év első napjait nem azzal töltötted, hogy valami drasztikus változásba kezdj, amit aztán 1-2 hét után félbehagysz. 
Lelkileg és szellemileg is jót tesz, ha lezárod magadban az elmúlt évet, átgondolod a történéseit és ezek alapján vágsz bele az új év kihívásaiba és a terveid megvalósításába. 
Az átgondolt, sziklaszilárd elhatározás, mindig célravezetőbb, mint a hirtelen fellángolások.


Nálatok esett a hó? Nálunk körülbelül öt centi hullott, de a másnapi eső az egészet eltüntette. Pedig jó lenne még januárban pár ilyen szép havas nap.


Nincs is jobb, mint egy hideg téli napon pihe-puha otthoni ruhában filmezni vagy olvasni egész nap...


... egy bögre forró csokival. 😛


Gyönyörűséges ez a manikűr.


A pulcsi és a frizura is nagyon tetszik. 


Nagyon dög smink Lindától.


Imádom ezeket a nyers köves gyűrűket.


Minden bizonnyal szörnyet halnék ezen a viadukton, de így képen nagyon hangulatos.


Dögös szett, de vajon nem fázik a térde?


MAC rúzs dupe-ok. 😏


Havas város, forró kávé, hosszú séta.


Nagyon tetszik ez a párosítás.


Mindig azt szoktam tanácsolni azoknak, akik életmódváltásba kezdenek, hogy ne keseredjenek el, ha nem látnak a tükörben nagyobb változást 1-2 hét elteltével. Eleinte arra kell koncentrálni, ahogy érzed magad. Energikusabb vagy, jobban alszol, szebb lett a bőröd, jobb a közérzeted. A látható eredmény pedig ezután következik.


Heti álomház.


Csodásan mutatnak ezek a finom színek így együtt.


Egyszerű, gyors és finom vacsi. Néhány édesburgonyát moss meg alaposan, majd dobd őket forrásban lévő vízbe és főzd őket félkészre. Ezután vágd félbe őket, picit kaparj ki a közepükből, majd amit kikapartál keverd össze cottage cheese-el, zöldfűszerekkel, tehetsz bele apróra vágott sonkát vagy újhagymát is. Töltsd meg az édesburgonyákat, reszelj rájuk sajtot, majd süsd őket amíg meg nem pirulnak. A legfinomabb friss petrezselyemmel, vagy tejfölös-kapros öntettel. 😉


Szívesen sétálnék most itt. 😊


Valaki meglephetne velük. 😄


Nagyon tetszik, bár elképzeltem, ahogy reggelente valamelyik macska, arról az óriás növényről lógva ébreszt... 😂


Nagyon dögös!


Gyönyörű ez a smink.


Mesések ezek a színek így együtt.


Ha vasárnap, akkor ecsetmosás, hétfő reggelre pedig pihe-puha tiszta ecsetek várnak.


Oh my... 😲


Unikornis macaron, mert csak. 😃


Imádom a hópelyhes manikat.


Dögös színek farsangra.


Királylányos


Új háttérkép az irodai gépemre. 😉


Kis mackóka! 💕

Képek: Pinterest/Tumblr/Weheartit


Szép Hetet Mindenkinek!  

Hogy kezdődött számotokra ez az év? Melyik volt a kedvenc képetek? :) 

Megjegyzések

  1. Az év egy kedves vírussal kezdődött :-) (ó jeeee) :-) Sok kihívással, egy kis fásultsággal és persze tervekkel kezdődött az év. A képektől feldobódtam, az unikornis macaront és a forrócsokit kéreeem :-) na jó, a pipellő is jöhet..meg a kutya is.

    VálaszTörlés
  2. Egészségügyileg betegesen kezdtem, más részről
    vegyes érzelmekkel .
    Nem tudom és szerintem nem is lehet 100%-osan lezárni az elmúlt évet. Szükségem van a tavalyi év "kivonatára" , hogy az idei évben jobban tudjam csinálni amit akarok.
    Abban az ecsetkészletben több darab is van amire szükségem lenne. Na jó, ha több van az sem gond. A vantól nem kell félni! Jöhet mind.
    A térdfázós dolog sokszor eszembe jutott nekem is. A havas és a meleg sálas-pulcsis kép a kedvencem . Nálunk csak utóbbi kivitelezhető.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)