Zaful&Notino Haul+Vélemény


Ezúttal egy kicsinyke zsákmányos bejegyzést hoztam nektek, mivel sikerült még néhány dolgot kipipálnom a téli kívánságlistámról. Most először rendeltem a Zaful oldalról, így gondoltam hasznos lehet, ha leírom a tapasztalataimat a rendelt darabokról. 
Notinoról is rendeltem néhány dolgot, ezekről inkább csak első benyomás szinten írnék majd, hiszen részletes tesztek is érkeznek majd a termékekről. 
Szóval ha kíváncsiak vagytok rá, hogy miket szereztem be január hónapban, akkor nézzétek meg a teljes bejegyzést. 




A Zaful webshopból elsőként néhány kiegészítőt választottam. 


A rendelés menete egyszerű és körülbelül másfél hét alatt meg is érkezett az alaposan becsomagolt rendelésem. Minden hibátlan állapotban érkezett és szerencsére minden darab teljesen hű volt a webshopban látott fotókhoz. 


A kis láncos, fekete táska szerelem volt első látásra. Nagyon jól kihasználható darab, hiszen elegánsabb és hétköznapibb szettekhez is viselhető. 
Ha arra gondoltok, hogy láttátok már ezt a táskát valahol, akkor nem tévedtek, ugyanis nagyon hasonlít a Gucci Dionysus modelljéhez, de ennek persze klasszisokkal kedvezőbb az ára. 


Eddig egy alkalommal viseltem, így nagyjából van már tapasztalatom azzal kapcsolatban, hogy mennyi minden fér bele. 
Egy kisebb pénztárca, egy csomag papírzsebkendő, egy púder, egy szemceruza, egy rúzs, telefon és kulcsok. 
Így elmondható, hogy a kis mérete ellenére abszolút kihasználható darab. 



A minőségét tekintve is nagyon meg vagyok elégedve. A varrás, az anyag és a részletek is nagyon szépen kidolgozottak, egyáltalán nincs olcsó-érzete a táskának. 


Nagyon elégedett vagyok vele és biztosan sokat fogom viselni majd. Szerintem abszolút megéri az árát. Most akciósan 15,51$ -ba kerül. 


Teljesen oda meg vissza vagyok kezekért a rojtos fülbevalókért, de a magyar bizsus üzletekben horror áron kaphatóak. 


Az utolsó pillanatban csaptam a rendelésemhez ezt a fülbevalót  és egyáltalán nem bántam meg, mert csupán 2,02$ dollár volt, de mind külsőre és minőségre egy nagyon szép ékszert kaptam kézhez. 


Biztosan nem az utolsó ékszer rendelésem volt tőlük. 


Nagyon-nagyon szerettem volna egy baker boy sapkát, mivel erre felénk a tél eddig meglehetősen enyhe és sokszor kifejezetten melegem van  a kötött sapikban, valamint szerintem nagyon cukik ezek a sapkák 
Végül erre a darabra esett a választásom, ami egy halvány kockás fekete sapi. 
Az ára 9,07$ volt. Egy picit féltem tőle, hogy vajon jó lesz e a méret, de szerencsére a sapka tökéletesen passzol. 


Sehol sem szorít, de nem is bő, nagyon kényelmes viselet és az anyaga is kellemes. 

Összegezve tehát nagyon elégedett vagyok a rendelésem minden darabjával és biztosan fogok még rendelni az oldalról, főleg mert szinte állandóan van valamilyen szuper akciójuk, most például a Valentine's Day Sale akció keretien belül a mai naptól 31-ig ingyenes szállítás van, amit szerintem nagyon megéri kihasználni. 


Notinoról három dolgot rendeltem, egy bevált kedvencet, egy rég vágyott darabot és egy olyan terméket, amiről elmondható, hogy a youtube miatt vettem meg, mert rengeteg videót láttam róla és nagyon kíváncsi lettem rá, hogy vajon megéri e a hypot. 


A Maybelline Fit Me korrektor nagy kedvencem, egyet már el is használtam belőle. Hétköznapokon általában ezt használom egy kis púderrel. Itt olvashattok róla tesztet. 
A Maybelline új teljes fedésű, 24 órás tartósságot ígérő matt finishű alapozója nem hagyott nyugodni, mióta több külföldi kedvenc youtube gurum is oda meg vissza volt érte. Hamarosan lesz róla külön bejegyzés is, hiszen már egy hete tesztelem. 


A Lancome Monsieur Big szempillaspirálra régóta vágytam, mert őszintén szólva kicsit megcsömörlöttem a drogériás daraboktól és a Lancome spiráljaival eddig csak pozitív tapasztalatom volt. A Hypnoseból három tubussal használtam el és kíváncsi voltam, hogy ez a teljesen új szempillaspiráljuk van e olyan jó mint a régi nagy előd. Az árát tekintve körülbelül két magasabb árkategóriás drogériás spirál árának felel meg. 
Hogy bevált e arról természetesen egy külön bejegyzésben mesélek majd. 

Ti rendeltetek már a Zafulról? Az alapozóról vagy a szempillaspirálról legyen először teszt? 😊

Megjegyzések

  1. Szia! Várom a tesztet a spirálról mert épp most fog elfogyni, és agyaltama h.a sokadik drogériás, esetleg Koreai vagy egy komolyabb.Trixa

    VálaszTörlés
  2. én pedig az alapozóról várom a tesztet, egy ismerősöm szerint ez a legszrabb alapozó, amit ő valaha próbált. és amúgy nem jártas annyira ebben a sminkes világban, nagyon minimál technikával sminkel, és megvette ezt az alapozót, mert hát maybelline is, meg azért nem 990 ft, azt hitte, hogy jó lesz, és nagyon szidja. :D szóval várom:))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)