Nivea Luxurious Silk Tusolóhab Teszt/Vélemény


Mióta ősszel kipróbáltam a Nivea málnás-rebarbarás tusolóhabját, ami nagy kedvencem lett, állandóan figyeltem a márkát, hogy mikor jelentkezik valamilyen télies illattal, ebből a fajta termékből. Ez meg is történt, mégpedig egy vaníliás-karamellás illat formájában. Gyorsan le is csaptam rá, ebben a bejegyzésben pedig megosztom veletek a tapasztalataimat és gondolataimat a termékkel kapcsolatban. 



 A flakon teljesen ugyanaz, mint a málnás illat esetében, csak a színek változtak. Ígérete szerint akár ötven tusolásra elegendő egy flakon és a használatával a bőrünk selymesen puhává válik. A nyomófej itt is nagyon jól működik, szépen lehet szabályozni vele a mennyiséget és valóban nem kell belőle sok. Az ára 800-900 Forint között mozog, de érdemes figyelni a különféle akciókat, kuponos lehetőségeket.


A Luxurious Silk egy picit gazdagabb, krémesebb, mint a málnás tusolóhab, nyilván a téli hónapokra készült.  Az illata a klasszikus Nivea illat egy fűszeresebb, vaníliás változata, ami egyáltalán nem tömény, így azoknak is ideális akik nem kedvelik a túl édes illatokat, de valamilyen télies fürdőterméket szeretnének. 
A bőröm valóban sokkal puhább lett tőle, de sajnos az illatát nem éreztem olyan sokáig, mint a másik termék esetében. Száraz bőrre szerintem tökéletes a hideg hónapokra, mert érezhetően táplál. Azt, hogy valóban elegendő e ötven használatra, azért vitatnám, de napi használat mellett is nekem körülbelül három és fél hét alatt fogyott el, tehát tovább kitartott mint egy sima tusfürdő.


Összességében én nagyon elégedett vagyok vele, az illata kellemes, a hab állaga gazdag és puha, érezhetően táplál és tényleg sokáig elegendő egy flakon. Ezek után biztosan ki fogom próbálni a többi illatot is, valamint a málnás-fehér teás testápoló habot is, ami régóta birizgálja a fantáziámat. 

Ti kedvelitek a hab állagú tusoló és testápoló termékeket? Ha igen, melyik a kedvencetek?

Megjegyzések