Spring Wishlist 2019 - Tavaszi Kívánságlista 2019


Most, hogy végre kezd beköszönteni a tavasz és lassan elfelejthetjük a vastag kabátokat, a meleg csizmákat és a természet is lassacskán kezd életre kelni, kedvet kaptam hozzá, hogy összeírjam a tavaszi kívánságlistámat. Egy picit már a közelgő Glamour és Joy-Napokra is gondoltam, így a ruhákon és kiegészítőkön kívül kozmetikumok és parfümök is szerepelnek a listán. Remélem, hogy hasznosnak és inspirálónak találjátok majd ezt a bejegyzést és a végén ti is megosztjátok majd velem és a többi olvasóval, hogy mit terveztek beszerezni az új évszakra. Ha kíváncsiak vagytok rá, mi szerepel az idei tavaszi kívánságlistámon, nézzétek meg a teljes bejegyzést. 


Bőrkabát - Zara

Már kb. két éve vadászom a tökéletes bőrkabátra, de mindez idáig nem jártam szerencsével. Idén többet is kinéztem magamnak, egyelőre a képen látható Zara darab a kedvencem.  


Ballonkabát - H&M

Habár van egy ballonkabátom, de mivel lassan 10 éves, így úgy érzem itt az ideje lecserélni. A sima, klasszikus, béléses darabok tetszenek leginkább, amik azért valamennyire melegen is tartanak és sok-sok szezonon át lehet őket viselni, attól függetlenül, hogy épp milyen szeszélyes trendek uralkodnak. A ballonkabát szerintem egy olyan alapdarab, amiből ha az ember megtalálja a testalkatához illő fazont, hosszt és egy klasszikus darabot választ, tehát nem leopárdmintásat, fodrosat, bőrrel kombináltat, akkor tíz-tizenöt évig lehet hordani az adott darabot. 


Magas derekú farmer - Bershka

Elérkezett az idő egy újabb alapdarabom, a magas derekú fekete farmer beszerzésére is. Ilyenből mindig van a tarsolyomban legalább kettő, mivel hétköznapokon sokszor hordom őket, az év legnagyobb részében. 


Leopárdmintás magas derekú farmer és csíkos paper bag nadrág - H&M 

Szeretnék néhány extrább nadrágot is, pont azért, hogy egy picit feldobjam velük a hétköznapi szettjeimet. Ezt a két darabot néztem ki, utóbbit szerintem akár még a nyári hónapokban is tudnám viselni. Ilyen szempontból szeretek előre gondolkodni.


Pöttyös felső - H&M 

Néhány basic felsőt is be akarok újítani, de most elsősorban a minimál mintákra vadászom, mint a pöttyös és csíkos darabok. Ezekkel szintén nagyon jól fel lehet dobni a hétköznapi szetteket.


 Fagyis felső - Zara
Szoknya - H&M 

Ebbe a fagyis Zara felsőbe teljesen beleszerettem. Annyira kis vicces és jópofa, ha ráézek rögtön mosolyogni támad kedvem. Az üzletben sajnos még nem láttam kitéve, de ha belefutok, akkor nem fogom otthagyni. 
Szeretnék tavaszra egy könnyed kis térdig érő szoknyát, amit akár lazábban és elegánsabban is tudok majd viselni.


Kendők - H&M 

Nálam viszonylag későn ütött be a fejkendő-imádat, de mostanában nagyon tetszenek ezek a kis kendőcskék és a frizurák, amiket lehet velük kreálni. Mindenképpen be szeretnék szerezni egy-két darabot.


Shopper - H&M 
Hátizsák - Rosegal

Táska fronton jópár kívánságlistás darabom van.  Először is szeretnék egy hétköznapi szaladgálós-pakolós darabot, ami elnyel mindent, legyen szó laptopról, határidőnaplóról, turmixos üvegről, vizes üvegről és egy kisebb uzsonnás dobozról, az alapvető dolgok mellett. 

Hátizsákra is legalább két éve vadászom már, de komoly hiányát csak az elmúlt év sok 1-2 napos kiruccanása alatt éreztem, így eldöntöttem, hogy az idei tavasznak nem vágok neki hátizsák nélkül. Idén sok helyre tervezünk utazni, hosszabb és rövidebb időre is és sokkal kényelmesebben tudnék fotózni is egy hátizsákkal, mint egy kézi táskával. 


Kígyóbőr mintás táska - H&M 
Sárga retikül - H&M

Az idei szezonban élek-halok a leopármintáért és kígyóbőr mintáért. Mindenképp szeretnék egy kígyóbőr mintás táskát vagy cipellőt, egyelőre az előző vezet. 
A másik áhított darabom egy kis sárga táska. Viszonylag sokat járunk moziba és vacsorázni, és ezekre az alkalmakra szeretnék egy ilyen táskát. 


Bokacsizma- CCC

Idén egy bézs vagy púderszínű bokacsizmára vágyom, mivel tavaly megtaláltam a tökéletes feketét, ami erre az évre még teljesen jó lesz. Több helyen is körülnéztem, egyelőre a képen látható darab a kedvencem. 


Sportcipő - H&M 

Szeretnék egy kis, könnyű sportcipőt is, amit viselhetek a rohanós hétköznapokon. A képen látható darab tetszik leginkább, de a sliponok is bejönnek.


Alapozó - Lancome

Tavaszra szeretnék egy matt finishű, de ugyanakkor könnyed, gyenge fedésű alapozót, amiben van SPF is. Az Estée Lauder Double Wear Nude nagy kedvencem lett, de annak "dewy" finishe van. Egyelőre a Lancome Teint Idole Ultra Wear Nude a legszimpatikusabb.


Highlighter - Colourpop

Ennek a terméknek az esetében csaltam egy picit, hiszen a csomag, amiben ott lapul, már úton van hozzám. A legutóbbi ingyenes szállítást kihasználva rendeltem meg a Flexiterian highlightert, ami legalább két éve kívánságlistás volt nálam. Rengetegszer láttam Kathleen Lights videóban és nagyon nagy reményeket fűzök hozzá.


Pirosító paletta - Benefit 

Nagyon cukik ezek az arc paletták amiket a Benefit piacra dobott nemrég. A nagyobb ötös paletták mellett, két kisebb, hármas is kapható. Ezek közül nekem a pirosító paletta tetszik leginkább. Szintén elsősorban az utazások miatt szerezném be, hiszen is így kapásból két pirosító és egy highlighter is a neszesszerembe kerülne. Ráadásul extra cuki ez a csomagolás. 😍


Paletta - Colourpop

A Colourpop ősz óta nem dobott piacra olyan palettát, ami különösebben tetszett volna. Erre most elkezdték hetente ontani az újdonságokat. A tavaszi kollekció részeként jelent meg a Sweet Talk paletta, ami szerintem gyönyörűséges. Tele van csodás tavaszi-nyári színekkel, ráadásul ez az első palettájuk, amibe a klasszikus szemhéjpúdereik mellett az eddig csak monoban kapható super shock shadows formula is bekerül, három árnyalattal. Biztosan meg fogom rendelni. Ja és a csomagolás is szépséges.


Szemöldök pomade - Maybelline 
Szemceruza - Maybelline
A Maybelline újdonságai közül a City Bronzert már beszereztem, de nagyon birizgálja a fantéziámat a Tattoo Brow szemöldök pomádé is. Sajnos egyelőre csak két színnel találkoztam, és egyik sem passzolna nekem, de figyelni fogom, hogy mikor lesz elérhető világosabb szín belőle. 

A Tattoo Liner szemceruzáról már sok jót olvastam, ebből mindenképpen szeretnék majd venni, valószínűleg a Glamour-Napok alkalmával.


 Folyékony rúzs - L'Oréal 
Rúzs - Colourpop

Nagyon kíváncsi vagyok az új folyékony rúzsokra is, de a teljes árukat picit húzósnak érzem, így szerintem majd kuponnal fogok belőle venni. Egyelőre az I Rule árnyalat tetszik leginkább, ami egy szép mályvás rózsaszín, tökéletes hétköznapi árnyalat. 

A Colourpop Brink Lippie Stix-sze már régóta kívánságlistás. Ezt is megrendeltem és nagyon kíváncsi vagyok rá.


Elie Saab "Le Parfum"
Gucci "Bloom"

Az Elie Saab parfümmel már tavaly is szemezgettem, de akkor végül a Chloé by Chloé lett a nyerő. Azonban továbbra is nagyon tetszik ez a jázminos csoda is. A fő illatjegyei a jázmin mellett a narancsvirág, a méz és a rózsa. Egy igazi kifinomult, elegáns tavaszi parfüm.

A másik kívánságlistás illatom a Gucci Bloom nevű kreációja. Ebben a fő illatjegyek a tubarózsa, a jázmin, a mézvirág, a narancs és az orris gyökér. Ez egy összetettebb, vagányabb illat. 

Ez volt tehát az idei tavasz kívánságlistája. Remélem, hogy hasznosnak és érdekesnek találtátok ezt a bejegyzést és esetleg tudattok belőle ötleteket meríteni. 

Ti mit terveztek beszerezni az új szezonra?

Megjegyzések