Parfüm Pillanatok: Calvin Klein "CK Everyone"

Használtatok már kifejezetten uniszex parfümöt? Bevallom, én nem és épp ezért nagyon izgatottam kezdtem bele a Calvin Klein CK Everyone illatának tesztelésébe. Ha a kilencvenes évek ikonikus parfümjeit szedjük sorba, szerintem elsőre mindenkinek a CK One ugrik be. Az illat népszerűsége töretlen és a Calvin Klein mindig újabb változatokkal rukkol elő, biztosítva ezzel, hogy minden generáció megismerhesse az illatvonalat. Az Everyone két változatban, egy edt és egy edp kiadásban került piacra, én az edp-t teszteltem. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mi a véleményem róla, akkor olvassátok végig a posztot.

A CK Everyone üvege az ikonikus előd formavilágát idézi. A doboz és a design is valóban uniszex, letisztult és sportos. A szórófej jól működik, finom, egyenletes sűrű permetet bocsát ki. 

A parfümről tudni kell, hogy vegán illat és 77%-ban természetesen összetevőkből készült, ami számomra nagyon nagy pozitívum. 

Korábban mindig voltak fenntartásaim az uniszex illatokkal szemben, mert amiket szagoltam, azok vagy kifejezetten férfiasak vagy túl nőiesek voltak ahhoz, hogy mindkét nem számára ténylegesen használhatóak, szerethetőek legyenek, így különösen kíváncsi voltam erre az illatra. 

Illatjegyek: 

Fejillat: Narancs

Szívillat: Fekete tea

                                                                     Alapillat: Vetiver

Az illatjegyek alapján én azonnal egy tavaszi-nyári és inkább nappali viseletre tervezett illatot képzeltem magam elé, ami friss és üde, fiatalos, de mégis kifinomult és letisztult. 

Fújás után közvetlenül és a parfüm teljes jelenléte alatt a narancs illata dominál, amit nagyon jól kiegészít és picit fűszeressé tesz a fekete tea. A vetiver karcossága kellően karakteressé teszi az illatot, anélkül, hogy túlzóan maszkulinná válna. Az egész kompozíció friss és üde, egyaránt illata lehet egy pörgős, sportos és letisztultságot kedvelő fiatal nőnek, mint egy olyan férfinak, aki a könnyedebb illatokat kedveli és nem szereti a túl fűszeres, nehéz parfümöket a melegebb hónapokban sem. 

Számomra nagyon kellemes élmény volt ezt az illatot viselni és a vőlegényem is szívesen fújja magára és ő is nagyon megszerette. A tartósságát tekintve is jól szerepelt, hiszen egész nap érezhető a bőrön és ruhán még utána is megmarad az illata. 

Ha valaki egy különleges illatot keres, és fontos szempontnak tartja a fenntarthatóságot, akkor szerintem érdemes kipróbálnia ezt a parfümöt. A parfümöt a Parfum.hu webshop jóvoltából próbálhattam ki.


 Ti próbáltatok már Uniszex parfümöt? Ismeritek a Calvin Klein illatait?

Megjegyzések