Avon Legendary Lenghts Szempillaspirál Teszt/Vélemény

Az Avon szempillaspiráljaival kapcsolatban szinte csak jó tapasztalataim voltak az utóbbi években. A Legendary Lenghts idén tavasszal került a piacra és engem azonnal levett a lábamról a csodaszép rózsaszín-rose gold csomagolásával, így nagyon örültem, hogy az Avon jóvoltából kipróbálhattam, különösen mert épp hosszabbító hatású szempillaspirál keresésben voltam. Alapjáraton rövid és gyenge pillákkal vagyok megáldva, így nálam nehéz látványos eredményt elérni. Pont emiatt nem is voltak nagy elvárásaim ezzel a spirállal szemben és pont ezért sikerült meglepnie. Most pedig le is fogom lőni a poént. Új kedvencet sikerült avatnom, sőt még ennél is tovább megyek. Ez az egyik legjobb hosszabbító szempillaspirál amit valaha használtam. Ha kíváncsiak vagytok rá miért, akkor olvassatok tovább.

A csomagolás szépségéről már áradoztam egy kicsit. Szerintem nagyon csajos, elegáns, mutatós darab. A kupaknak jó a fogása, kézre áll. Egy negatívumot tudok csak megemlíteni, a feliratok egy idő után kopni kezdenek.

A kefe szilikonos, apró tüskés és íves, ami lehetővé teszi, hogy a legapróbb kis pillákat is elérjük és precízen tudjunk dolgozni vele. Pont elegendő festéket vesz fel, aminek az állaga tökéletes. Gyorsan szárad, de két réteget szépen fel tudunk vinni belőle egymás után és nekem ennél több nem is kell. Nem kenődik nem potyog és még tizenkét óra viselés után is tökéletes marad, még  harminc fokban is. Ugyan nem vízálló, de a párás idő meg sem kottyan neki. 

Ígérete szerint 50%-al meghosszabbítja és háromszor dúsabbá teszi a pillákat. Nézzük is az előtte-utána képeket.

Azt hiszem a kép magárért beszél. Valóban látványosan hosszabbít és dúsít, sőt szépen meg is emeli a pillákat. Drogériás árkategóriában ilyen jó hosszabbító szempillaspirállal még nem találkoztam, és ha visszanézitek a régebbi posztjaimat, láthatjátok, hogy szinte az összes agyonhájpolt spirált kipróbáltam az évek alatt. 

A lemosása is roppant egyszerű, egy sima micellás víz is lehozza. Hosszútávú használat mellett nem gyengítette a pilláimat és a festék állaga sem változott, nem száradt be. 

Ha rövid, egyenesen növő, ív nélküli szempillákra kerestek szempillaspirált, próbáljátok ki, nem fogtok benne csalódni és még az ára is igazán kedvező, az Avon oldalán 1500 Forintba kerül. 

Van kedvenc szempillaspirálotok? 

 

Megjegyzések

  1. Nekem a maybelinnes szempillaspiralok valtak be, de amikor tehetem epittetek pillogot🫣 vivo.saurus

    VálaszTörlés
  2. Avonos szempillaspirálokat használtam 😇 vanda_1015

    VálaszTörlés
  3. Én ebből a feketét használom. De mind a kettőt szeretem🥰 _mlnr_lucaa_

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. @jazz.ngy
    Barna a hajam és ki akartam próbálni egy kakaó barna vízálló szempillaspirált.
    Van a Maybelline Total Temptation nem igazán jött be ragadtak tőle a pilláim.
    De az Avon Mark Big & False Lash Mascara tökéletesen tartott és vízálló is volt.
    Kellemes csalódás volt.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szépen köszönöm a véleményt èn is nagyon sok szempillaspirált próbáltam már valóban szép a csomagolása is.💞 @soosadrienne

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)