Avon Férfi Illatok Teszt/Vélemény

Ebben a posztban két Avon férfi illatról mesélek Nektek. Mivel közeleg a karácsony, szerintem pont aktuális egy ilyen bejegyzés, hiszen sokan vásárolnak parfümöt férfi családtagjuknak vagy épp kedvesüknek. Két nagyon különböző illatról van szó. Az egyik egy sportosabb, energikusabb parfüm, míg a másik egy fűszeresebb, elegánsabb esszencia, így szerintem mindenki tud közülük választani kedvére valót. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, akkor olvassátok tovább a posztot.

Elsőként az Absolute Santal By Elite Gentleman illatról mesélnék nektek. A csomagolása egyszerű és letisztult, de mégis elegáns. Az üveg nehéz és minőségi. A kupak jól záródik, a szórófej pedig tökéletesen működik.

Illatjegyek: Kardamom, ibolyalevél, ausztrál szantálfa

Fújás után közvetlenül a szantálfa édes és fűszeres aromája köszönt minket, amivel tökéletes harmóniában köszön be a kardamom fűszeressége. Egy igazi őszi-téli melengető, fűszeres aroma ez az illat, ami elegáns és kifinomult. Tökéletes választás egy kivételes alkalomra, buliba vagy randira. Ha korcsoporthoz kell rendelnem, akkor a 25+ korosztály tudja igazán értékelni szerintem. Egyaránt lehet illata egy fiatal férfinak és akár egy nagypapának is, szerintem nem lehet vele mellé lőni. A tartósságát tekintve nagyon jól teljesít, egész nap érezhető az illata, ruhán másnap is.

Már az üvegből is kikövetkeztethető, hogy a Full Speed Surfer egy sportos, energikus, friss illat. Az üveg nagyon jól záródik, teljesen jól szállítható egy sporttáskában is. A szórófej is teljesen rendben van. Egyenletes, dús permetet bocsát ki, két-három fújás elegendő belőle.

Illatjegyek: Ózon akkord, vetiver, borsmenta

Első fújásra érezhető, hogy egy friss, energikus illat, amiben a borsmenta dominál leginkább. Tökéletes választás azoknak akik a könnyedebb illatokat kedvelik. Elsősorban a fiatalabb korosztályt célozza meg ez az illat, és egyértelműen nappali viselet, olyasmi amit suliba vagy munkahelyre is viselni lehet. A tartóssága átlagos, a nap végére egy kicsit megkopik az illat bőrön, de ruhán tartósan megmarad.

Ti melyik illatot választanátok a párotoknak? Szoktatok parfümöt venni ajándékba?

 

Megjegyzések