Mario Badescu Arcpermet Teszt/Vélemény

Ismeritek a Mario Badescu termékeket? Nekem az utóbbi években nagyon nagy kedvencem lett, különösen az arcpermetek és az olajos arctisztító. Számomra nyáron igazi alapdarab egy jó arcpermet. Eddig a rózsás változatot használtam, de gondoltam teszek egy próbát az uborkás-zöld teát verzióval is. Erről olvashattok most ebben a posztban.

A Douglas webshopban három kiszerelés érhető el belőle, én az 59ml-es utazós kiszerelést választottam kipróbálásra, de kapható belőle egy 118ml és 236ml változat is. Az utazó méret ára most nagyon baráti, mindösszesen 1603 Forintba kerül, én 2300 Forintért vettem pár hete. 

A Mario Badescu termékeknél külön tetszik az egyszerű, letisztult design és az a különös figyelem, amivel praktikussá teszik a termékeik csomagolását. Ez a kis flakon biztosan zár, így akár egy repülős útra is magunkkal vihetjük. 

A leírás szerint élénkíti és hidratálja a bőrt, emellett tonizál és biztosítja a bőr számára a nélkülözhetetlen vitaminokat, ásványi anyagokat. 

Az első benyomásom az volt, hogy nagyon kellemes az illata és szuperül frissít, különösen a nagy melegben. Reggel és este is használtam, az arctisztítás után még a szérumok előtt. Sokkal frissebbnek és üdébbnek éreztem a bőrömet a használatával és tényleg jól esett az arcomra fújni ebben a kánikulában. Nem mondanám, hogy világmegváltó bőrápoló termék, de ha egy kis extra lepésre vágytok az arcápolási rutinotokban, akkor érdemes beszerezni. 

Összességében nekem nagyon bejött, nagyon megszerettem, különösen az illata miatt.

Ti kedvelitek az arcpermeteket? Van kedvencetek?

 

Megjegyzések