Parfüm Pillanatok: Avon "Far Away Endless Sun"


Volt már olyan parfümötök amit ha megszagoltatok, azonnal elfogott egy bizonyos érzés, előhozott egy régi emléket, vagy elrepített egy helyre, ahol korábban jártatok? Számomra ilyen Az Avon Far Away Endless Sun illata. Egy üvegbe zárt nyári emlék. Erről mesélek most Nektek ebben a posztban. 

Mindig nagyon izgatott leszek, ha meglátom, hogy az Avon Far Away illatcsaládja új taggal bővül, hiszen az évek alatt több kedvencet is avathattam általuk. A márka jóvoltából kipróbálhattam az illat legújabb varinását is. Az Endless Sun névre keresztelt parfüm tökéletes választás az indiánnyárra. Ha kíváncsiak vagytok rá, olvassatok tovább.

Kezdjük az üveggel és a dobozzal. Csodás, késő nyári naplementéket idéző narancs árnyalatban pompázik mindkettő. Az üveg gyönyörű, igazi kis ékkő, tökéletes dísze egy fésülködőasztalnak. Jól zár, bátran bedobható táskába is, és biztonsággal utaztatható. 

A szórófej természetesen most is top minőség, lágy és egyenletes permetet bocsát ki. 

Illatjegyek: 

Fejillat: Barack, Mandarin

Szívillat: Pipacs

Alapillat: Ámbra, Vanília


Fújás után közvetlenül a kesernyésen fanyar mandarin és a lédús barack köszönt, amik egy nagyon friss és üde elegyet alkotnak. Ezt igazán remekül kiegészíti, testesíti a vanília finom édessége és az ámbra mélysége. 

Ez az illat egy igazi alapdarab lehet a gyümölcsös illatok kedvelőinek, olyan parfüm, ami tavasztól egészen az első enyhe őszi napokig megállja a helyét és minden korosztály magáénak érezheti. A tartósságát tekintve nagyon jól tejesített, bőrön nagyjából hat-nyolc órán át érezhető, ruhán pedig még másnap is megmaradt az illata.

 Számomra igazán nagy kedvenc lett ez az illat és biztos vagyok benne, hogy egészen addig fogom használni, amíg az első hűvösebb őszi napok be nem köszöntenek. 

Számotokra mi volt az idei nyár kedvenc parfümje?

Megjegyzések