Őszi Avon Parfümkedvencek

 Az elmúlt hetekben két új Avon parfümkedvecet is avathattam egy női és egy férfi illat személyében. Ezekről mesélek Nektek bővebben ebben a posztban. Mindkét illat tökéletes őszre és télre, épp ezért karácsonyi ajándéknak is kiválóak lehetnek. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, akkor olvassátok el a posztot és a végén írjátok meg, hogy ti melyik Avon illatot szeretitek mostanság.
 


Az Avon Far Away illatcsaládja évek óta kedvencem. Mindig nagyon várom az újabb illatváltozatok megjelenését és rendszerint sosem okoznak csalódást. A Far Away Beyond The Moon is felülmúlta a várakozásaimat. Nem csak az üvege csodás, de maga az illat is különleges. 

Illatjegyek:
Fejillat: Cseresznye
Szívillat: Holdvirág
Alapillat: Vanília, Szantálfa


Egy nagyon különleges, igazán nőies illatról beszélhetünk, ami mély, telt és mégis játékos. Édes, de nem émelyítő. Fújás után közvetlenül a cseresznye zamatossága üdvözöl, amit remekül kiegészít az édes vanília és a fűszeres szantál. A virágos illatjegy később mutatkozik meg, igazán elegánssá téve az illatot. Tökéletes választás ősztől egészen tavaszig a hideg hónapokra. Nappalra és estére is megállja a helyét, hétköznapokon és kivételes alkalmakkor egyaránt. Ha korcsoporthoz kellene rendelnem, szerintem elsősorban a 20-as és 30-as korosztály a célközönsége. A tartósságát tekintve is jól megállja a helyét, ruhán egész nap érezhető, bőrön nagyjából 5-6 órán át intenzív az illata. 
Ajándéknak is kiváló, kapható belőle több szett is, miniatűrrel vagy kézkrémmel, de még szobaillatosító formájában is megtalálhatjuk.

Az Elite az Avon egyik legjobban sikerült férfi parfüm illatvonala. Egyértelműen inkább a 25+ korosztályt célozza meg. Az üveg letisztult és elegáns, az Elite Gentelman Guest egy nagyon szép borostyán színt kapott, ami remekül tükrözi az illat melegségét. Kávérajongóknak remek ajándék, ugyanis az illatjegyek között a kávé is megtalálható, egy igazán elegáns gourmand esszenciává téve a parfümöt.


Illatjegyek: 
Fejillat: Gyömbér
Szívillat: Kávéolaj
Alapillat: Cédrusfa



Fújás után közvetlenül a a fűszeres és melengető gyömbér üdvözöl minket, majd pár másodperccel később a kávé karakteres aromája bontakozik ki, amit nagyon jól kiegészít a cédrusfa fássága. Egy igazi őszi-téli illatról beszélünk, ami tökéletes a hétköznapokra is de egy elegáns alkalomkor is megállja a helyét. Inkább a 25 feletti korosztályt célozza meg, egy fiatal dolgozó férfi és egy idősebb, akár nagypapakorú férfi is magának érezheti ezt az illatot. Kapható belőle  tusfürdő-sampon is. 

Ti szoktatok parfümöt ajándékozni?

Megjegyzések

  1. Egy ragyogó példa! Bejegyzése egyszerre éleslátó és ékesszólóan bemutatott. Nagyra értékelem, hogy megosztja értékes nézőpontját.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)