A nap szettje

A mai nap szettje különleges, mert kétféle verzióban készült. Az egyik egy könnyed, nőies, kényelmes változat, azoknak akik inkább a laposabb talpú cipők mellett teszik le a voksukat. A másik egy elegánsabb verzió, egy kifejezetten kényelmes platform cipővel.

A szett két alapdarabja egy Levi's alakformáló farmer, amely jótékonyan kisebbíti a feneket és egy fehér, zsabós tunika fazonú blúz, ami segít elrejteni a téli hónapok alatt csípőre és fenékre rakódott felesleges kilókat. Ilyen felsőt a Promod, a Zara és a Pimkie is kínál.
Az első verzióhoz egy virágos műbőr-vászon táskát választottam, amit a Pimkie üzleteiben találtok. A vastag barna öv is itt szerezhető be. A főzős fehér cipellő Tally Weijl, a kék köves gyűrű H&M, a napszemüveg pedig Mango. A szetthez válassz egy üde virágos illatot, mint például Kate Moss "Wild Meadow"-ja, ami a Douglas-ban is kapható. A sminked legyen természetes és visszafogott. Egy kis halvány rózsaszín szemhéjpúder, szempillaspirál és szájfény bőven elég.
A szetthez illő frizura elkészítését innét sajátíthatjátok el.

A második verzió sokkal elegánsabb, komolyabb. Viselheted családi ebéd, vacsora vagy randi alkalmával. A szetthez egy fonott talpú, nyitott orrú platform cipőt választottam a Mango-tól. a napszemüveg szintél Mango, de szinte teljesen ugyanilyet vehetsz a H&M-ben féláron. A táska Reserved, a fülbevaló Tally Weijl, a karkötőszett pedig a Pimkie-től van. Ehhez a verzióhoz válassz merészebb parfümöt, például Christina Aguilera "Royal Desire" illatát. Ezt megveheted a Müller-ben a DM-ben és a Douglas-ban is. Mivel a szettben sok a bézs, barna és bronz árnyalat, ezért a legelegánsabb megoldás ha a sminkedben is ezek köszönnek vissza. Az ebben a videóban használt Chanel palettával készült sminket könnyedén lemásolhatod a képen látható Rimmel szemhéjpúdertrióval. Az összeállításhoz és sminkhez illő elegáns, de hihetetlenül egyszerűen elkészíthető frizurát itt találjátok. Korábban már szerepelt az oldalon, de annyira jól néz ki és olyan egyszerű, hogy biztosan fogtok még vele találkozni.:)

A képen szereplő összes ruhát, ékszert, sminkterméket megtaláljátok a kép alatti listában. :)

Smock top
$35 - delias.com

Copper jeans
$185 - net-a-porter.com

MNG by Mango wrap shoes
$106 - jcpenney.com

Lace up shoes
26 EUR - tally-weijl.com

H M ring
hm.com

Tally Weijl
cosmopolitan.hu



Mit gondoltok a szettről? Melyik variációban hordanátok legszívesebben?

Holnap valószínűleg nem leszek gép közelben, de hamarosan hozom majd a Pimkie új kollekciójának bemutatását. :)

Addig is kísérletezzetek a sminkekkel és frizurákkal és élvezzétek a szép időt! :)

Moon Angel

Megjegyzések