A nap szettje

Sajnos az elmúlt pár napom egy kicsit stresszes és húzós volt és mint tudjátok egyszerre írom a Shadow Walker-t, a Fallen Angel-t és az új könyvemet is, ezért nem nagyon jutott időm erre a blogra.
Igyekszem pótolni a lemaradást!

A mai nap szettje egy kényelmes, laza szett, ami színes és vidám, hiszen ilyen gyönyörű napsütésben senki sem akar komor színeket viselni.
Viselheted suliba, városnézéshez, kiránduláshoz vagy akár a Glamour napokon, amikor üzletről üzletre járva vadászol a tavasz legmenőbb cuccaira.

A répanaci Miss Sixty, de olcsóbban vehetsz szinte ugyanilyet a Tally Weijl-ben is. A felső Pimkie, a sportcipő Graceland, tehát a Deichmann-ban kapható. A sárga öv Mango, olcsóbban találsz ilyet a Philip Russelben, de választhatsz bármilyen másik színes övet is. Lehet pink vagy kék. A táska Björn Borg, a napszemüveg pedig H&M. Hasonló vicces fülbevalót vehetsz a Bijou Brigitte-ben is, de a színes ékszereket ne vidd túlzásba, hiszen eleve a szett is nagyon színes.
Az összeállításhoz egy édes, vidám illatot válassz mint az Aquolina "Pink Sugar Sensual" illata. Ezt a Douglas-ban veheted meg. A körmödet fesd ki egy merész színnel, mint például a képen látható babakék Hello Kitty lakk, ami a H&M-ben is kapható. A smink kiválasztásánál is a kék szín dominált, de mindképpen valami hordhatót kerestem. Erre esett a választásom. (A lány elég sokat beszél a videó elején, a legegyszerűbb ha 2.20-hoz tekeritek a videót!) A smink elkészítéséhez válasszátok a Rimmel négyes palettáját amit a képen is láthattok. A többi sminktermék a kép alatti listában szerepel.
A szetthez illő gyors frizura elkészítését itt nézhetitek meg. Azért jó ez a frizura, mert szinte minden hajhosszal el lehet készíteni és pillanatok alatt készen van, habár úgy néz ki mintha hosszú időt vett volna igénybe. :)



Tetszett a szett? Esetleg valami ötlet a holnapi összeállítást illetően? :)


Moon Angel

Megjegyzések