Pimkie 2011 Tavasz-Nyár kollekció áttekintése

Ahogy korábban ígértem, elhoztam nektek a Pimkie új kollekciójának legjobb darabjait. Én személy szerint Zara és Mango rajongó vagyok, de az idén ez a kollekció nálam a favorit. A ruhák amiket kiválasztottam az én személyes kedvenceim, a teljes kollekciót keressétek a Pimkie hivatalos weboldalán és a boltokban.

Elsőként ismerkedjetek meg a kollekció szoknyáival és ruháival.


Ugye milyen édes darabok? Minden alakra, minden magasságra gondoltak a megtervezésükkor. Visszatérő díszítőelem a masni és az öv.


Most pedig jöjjenek a nadrágok és a sortok.


A csőfarmerek ebben a szezonban is dominálnak, de találhatunk néhány merészebb fazont ebben a kollekcióban is.


Habár az idő csodaszép, azért nem árt beszerezni egy könnyű tavaszi kabátot a szeszélyes áprilisi időjárás miatt. Hatalmas a választék és nagyon nehéz dönteni.


Az idén is hódítanak a farmermellények és a bőrkabátok valamint ismét nagyon menőnek számítanak a ballonkabátok. Vékonyabbak bátran válasszanak dupla soros gombolásút, míg a teltebb alkatúak egy sötétebb, egysoros gombolású darab mellett tegyék le a voksukat. A kardigánok közül a legdivatosabbak a csíkosak, de vigyázat ez a minta L-es méret fölött már nem előnyös.


A pulcsik és a hosszú ujjú felsők választéka hihetetlenül színes. Bármilyen stílust is keresel, itt biztosan megtalálod.


Vidám mesefigurás, virágos, feliratos, masnis, elegáns... és még sorolhatnám. Nem tudnék választani! :)


A májusi melegben mindenkinek szüksége van pár divatos topra. Akár suliban akár bulizáshoz viseled, a Pimkie-ben mindenki találhat kedvére és alakjára valót.


Az egyszerű daraboktól kezdve, a különleges szabású, extrém mintájú topokon át, a tunikákig mindent megtalálsz ebben a kollekcióban.


Az új kollekció legnépszerűbb darabjai minden bizonnyal a pólók lesznek. Hihetetlenül eredeti, vicces, édes darabok.


Ti melyiket választanátok? Nem tudtok? Én sem! :)


Jöjjön még egy kis ráadás!


Nagyon édesek a feliratos pólók és külön dicséretet érdemel a minták sokszínűsége. Nem ragadtak le egyetlen sablonnál, mint ahogyan a többi márka tette.


A cipők megtervezésénél ez első számú cél minden bizonnyal a kényelem volt. Egy kicsit hiányolom a magas sarkakat, de csak pár pillanatig, mert utána a minták és formák sokszínűsége azonnal elfeledteti velem ezt a hiányt.


Ha kényelmes, de egyedi cipőt keresel akkor mindenképpen nézz be egy üzletükbe.


A táskák mérete, formája és mintája hihetetlenül sokszínű, mintha nem is egyetlen márka darabjai lennének.


Elegáns, vicces, laza, bulizós, egyedi... minden stílus képviselteti magát.


Szinte az egész kollekciót végigkísérik a masnik, miért lenne ez másképp a kiegészítőkhöz érve. Én bevallom: masni megszállott vagyok, legyen szó cipőről, hajpántról vagy táskáról, nálam a masnis a nyerő.


A csodaszép övek, a vidám sálak és a gyönyörű karkötők mellett külön dicséret jár a baglyos ékszerekért, amelyek közül nekem az a nyaklánc a kedvencem. Ha igazi Glam-girl vagy, te is beszerzel egy ilyet. :)


Végére értünk ennek a csodálatos kollekciónak, gondolom a ti listátokra is felkerült pár must-to-have darab. Jó hír, hogy április 8.-9-10. Glamour Napok, vagyis 20% kedvezménnyel juthattok hozzá a Pimkie új kollekciójához is. Kuponok az új Glamour-ban. :)


Most pedig várom a véleményeket! Kedvenc darabok?


Moon Angel

Megjegyzések

  1. Hú nagyon tetszik :) olyan fiatalos, üde, kreatív, és egyedi.
    Tudod ki jutott róla eszembe? Spencer a PLL-ből. Szerintem őt teljesen ilyen stílusban öltöztetik :) Monjuk a kiegészítők inkább Aria-sok :D
    A rucik közül szinte mindegyik nagyon bejön, a gatyák közül kivételesen tetszik a sortok, a kantárosok, és a barna hosszú. Muszáj lesz beszereznem egy ilyen világos barna ballon kabátszerű tavaszi kabátot, ami a felső sorban is van:) a színviláguk annyira nem de a fazona szinte mindegyiknek nagyon tetszik.
    A felsőket és a topokat és a pólókat egytől egyig imádom. A cipők közül viszont cska a felső sorban található sötétbarna tornacipő és a második sorban lévő sötétszürke babacipő nyerte el tetszésemet.
    :)
    Hát ennyi :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)