A nap szettje (fesztivál-szezonra)

Már csak pár nap és hivatalosan is elkezdődik a nyár, tehát a fesztiválszezon. Egymást érik a jobbnál jobb koncertek és bulik. Persze ilyenkor is fel-felmerül néhányunkban a kérdés: mit vegyek fel? Most egy dögös-csajos szettet mutatok be nektek, amiben egyszerre lehettek hiperdivatosak, vagányak és nőiesek.


Szükséged lesz egy szaggatott, koptatott farmersortra. Ilyet vehetsz a Tally Weijl-ben, a Mayo Chix-ben és a New Yorker-ben is, de te magad is elkészítheted, ha hajlandó vagy feláldozni egy régi megunt farmert. Vágd le a szárát, kicsit szaggasd meg és már kész is. Válassz hozzá egy sima fekete vagy sötétbarna övet. Ilyet szinte minden üzletben vehetsz. A fekete alapon virágmintás topot a Tally Weijl-ben veheted meg. Idén nagyon divatosak a nyári csizmák, a képen láthatóhoz hasonlót vehetsz a Pull&Bear-ben, a Reserved-ben, de még a New Yorker-ben is. Ha van egy bélés nélküli őszi csizmád, azt is felveheted. Ha nem akarod hogy izzadjon a lábad, fújd be lábdezodorral. A csizmának több előnye van: kényelmes, megvédi a lábad, hiszen kevésbé fáj ha beütöd, vagy ha rálépnek és praktikus a fesztiválok záporos-sártaposós világában.
Ne válassz túl nagy táskát. A kevésbé fontos holmikat hagyd a sátorban. Amik legyenek nálad: Igazolvány, pénz, telefon, ragtapasz, szúnyogriasztó, sos-smink készlet, zsebkendő és frissítő kendő. Ebben a helyes kis Zara táskában elfér minden. Az ékszerekkel óvatosan bánj, hiszen a tömegben könnyen megsebezhetsz másokat a szegecses, éles, kiálló darabokkal. Ez a rózsás karkötő például remek választás. Hasonlót találsz a C&A-ban és a Bijou Brigitte-ben is. A pillangós nyaklánc a Pull&Bear-ből van. Figyelj rá, hogy ugrálás közben a pólód alatt legyen. Az ujjra simuló gyűrű nem csak dögös, de biztonságos is. Ezt a Bijou Brigitte-ben veheted meg. Ha a koncert napközben van ne feledkezz meg a napszemüvegről és a fényvédőkrémről sem. Ezt már legalább egy órával azelőtt kend fel, hogy a napra mész.
A körmödet fesd egy sötétlila vagy bordó árnyalatra. A parfümöd legyen virágos, kicsit hippis, de semmiképpen sem édes vagy gyümölcsös, mert az vonzza a bogarakat. Jó választás például a "Flora" a Gucci-tól. Ezt megtalálod a Douglas-ban.
Ha egy kis extrát szeretnél hozzáadni a szettedhez, akkor használj csillámos testpúdert. A képen látható Essence púderrel kiemelheted a lebarnult bőrödet. Vigyél fel egy keveset a karodra, a nyakadra és a combodra, majd egy leheletnyit az arccsontodra a pirosító fölé.
A szetthez illő lila füstös szem elkészítéséről itt van egy videó. A konkrét sminkelés 1.20-nál kezdődik, úgyhogy a türelmetlenek pörgessenek oda. :) Kis magyarázat: A ragtapaszt azért tette a szeméhez, hogy pontos vonalat tudjon húzni. :) Az elején mutogatott szemceruzák helyett használhatjátok a palettában található színeket is, a hatás ugyanaz lesz.
Ha ez a smink Neked túl durva, akkor itt van egy másik, kicsit finomabb változat.
A képen látható kellékekkel mindkét sminket el tudjátok készíteni.
Egy jó tanács: Alapozó helyett válasszatok alapozóbázist, ami tovább tart. A bőrhibákat fedjétek el korrektorral és fixáljátok a sminketek mattító púderrel.
Ha nagyon meleg van, a legjobb hajviselet, egy konty lehet, de ha ragaszkodsz a kibontott hajhoz, akkor itt van egy szuper, kicsit hippis, nagyon könnyel készíthető frizura. Amire szükséged lesz hozzá: hővédő spray és hajvasaló, tincsesítő krém, (elhagyható, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor a videóban látható kék dobozos krém a Tgi-től van és nálunk is kapható) és egy pici hajgumi, vagy csat.
Az összes terméket megtaláljátok a kép alatti listában.

Flower top
13 EUR - tally-weijl.com

Balmain small short
785 EUR - shopmrsh.com

H m
2.99 GBP - hm.com

Zara shoulder handbag
$50 - zara.com

Bracelet
$18 - aldoshoes.com

Acrylic jewelry
5,95 EUR - bijou-brigitte.com

Glass shade
5,95 EUR - tally-weijl.com



Ti készültök valamilyen fesztiválra? Mit fogtok viselni?


Moon Angel

Megjegyzések