A nap szettje (két stílus)

A mai nap szettje azonnal dupla dózisban érkezik. Az egyik szett azoknak készült, akik rajonganak a nőies, divatos ruhákért, de szeretnének kényelmesen öltözködni. A másik azoknak kedvez, akik inkább a nadrágok mellett teszik le a voksukat, mégis szeretnének szexisek és nőiesek lenni.
Ezt a két szerelést szinte bárhová felveheted. Randira, csajos délutánra, shoppingoláshoz vagy nyaralás alkalmával, amikor szeretnél néhány elismerő pillantást begyűjteni a pasiktól. :)

Kezdjük a bal oldali szerkóval. Narancs színű szoknya és a mintás, pánt nélküli top Pimkie-től van. Ismét hangsúlyozom, hogy az ilyen felsőkhöz szigorúan pánt nélküli melltartót viseljetek. A barna saru a Tally Weijl-ből van, a kis méretű válltáska pedig Mango. A kígyós karkötő és a narancs köves gyűrű a Bijou Brigitte-ben vásárolható meg. A napszemüveg a H&M-től van.

A jobb oldali szetthez szükséged lesz egy gumis aljú, virágos, lenge anyagú nadrágra. A képen látható a Pimkie-től van, de láttam hasonlót a H&M-ben és a New Yorker-ben is. Egy egyszerű barna topot vegyél fel hozzá. Ha nincs ilyened, akkor szaladj a Pimkie-be, ahonnét a lépen látható darab is van. De a New Yorker-ben is megveheted, az ára 1500Ft körül van. Igazi alapdarab, érdemes venni belőle egy fehéret és egy feketét is. A sokpántos magassarkú szandál a Tally Weijl-ből van, a háncstáska a H&M-től. A négy darabos karkötőszettet is itt veheted meg. A gyönyörű narancs színű nyakék és a pilótaszemüveg a Mango-ban vásárolható meg.

Nyáron, ha elmész otthonról semmiképpen se feledkezz meg a fényvédő krémről. Még akkor sem ha már lebarnultál. A legjobb ha beszerzel egy fényvédőt is tartalmazó nappali arckrémet és egy legalább 20as SPF faktorú naptejet. Indulás előtt egy órával kend be magad, így biztosan védelmet nyújt, attól a pillamattól kezdve hogy kilépsz az ajtón és egészen biztosan beszívódik és nem tesz kárt a ruháidban.
Ehhez a két szetthez remekül illik egy élénk narancs színű lakk. A parfümöd mindenképpen egy nyárias, könnyed illat legyen. Én a Lancome 'O d'Azur illatát ajánlom. Ezt megtalálod a Douglas-ban.
A sminkről itt van egy videó, a képen látható termékekkel el tudod készíteni. Ha megvan a 36 színű H&M paletta, akkor abban is megtalálod a szükséges színeket, de ha nincs akkor szerezd be az új tíz színű palettát, amiben megtalálsz minden árnyalatot, amik a nyári sminktrendekben fő szerepet játszanak. A smink elkészítéséhez szükséges termékek listáját szokás szerint a kép alatt találjátok meg.
Az igazi beach-haj elkészítése egyáltalán nem ördöngösség és nincs is hozzá szükséged hajsütővasra vagy bármilyen drága hajápolási termékre. Bubz megmutatja, hogy hogyan csináld, íme a videó!
Tipp: Ha reggelre, már induláskor ilyen hajat szeretnél, akkor este lefekvés előtt csavard be és aludj úgy.

H m
3.99 GBP - hm.com

Platform shoes
40 EUR - tally-weijl.com

Flat shoes
13 EUR - tally-weijl.com

Jcpenney handbag
$48 - jcpenney.com

H m bag
30 GBP - hm.com

Mango necklace
30 GBP - mango.com

H M bangles jewelry
6.99 GBP - hm.com

Ring
5,95 EUR - bijou-brigitte.com

Mango aviator shade
23 GBP - houseoffraser.co.uk

H m sunglass
4.99 GBP - hm.com

Lip Gloss
1.99 GBP - hm.com

Eyeshadow Multi
5.99 GBP - hm.com




Remélem elnyerte a tetszéseteket ez a két szett is és hasznosnak találtátok a videókat. Ha bármi kérdésetek van, feltehetitek itt, kommentár formájában, vagy akár a chatbox-ban is. Ha van valakinek ötlete, kérése a holnapi szettre vonatkozóan, akkor várom! :)

Moon Angel

Megjegyzések