A nap szettje

Séta a mezőn. Ez is lehetne a mai nap szettjének szlogenje. Kényelmes, laza, bohém és csajos. Viselheted csajos délutánon, szabadtéri koncerten, vagy nyaralás alkalmával a városban sétálgatva.

Szükséged lesz egy farmersortra. Ez a koptatott, szaggatott darab a Tally Weijl-tól van. Válassz hozzá egy zöld topot. A képen látható Pimkie felső nagyon ügyes kis darab, hiszen a laza szabása elrejti a hason és a csípőn lévő felesleget. A szetthez illő gyönyörűséges oxford-cipő a Pimkie-től van. Idén nagyon divatos ez a fazon. Az édes, masnis, kistáska Tally Weijl, a szalmakalap pedig Pimkie. A karkötőszett is a Tally Weijl-ből van, a tollas nyaklánc, a púder színű öv és a napszemüveg pedig a H&M-ben lelhető fel.
Ehhez a stílushoz válassz egy természetes lakkot, például egy bézs, vagy zöld árnyalatot. Nekem ez a csodaszép zöld OPI lakk nyerte el a szívemet, de egy klasszikus francia manikűrrel sem nyúlhatsz mellé.
A szettet Kate Moss "Wild Meadow" parfümje ihlette, ami tavalyi darab, de még kapható a Douglas-ban.

A smink elkészítését leírom pontról pontra.




  • Arctisztítás után kend fel a fényvédőt tartalmazó arckrémed és várd meg, amíg rendesen beszívódik.


  • A bőrhibálat és a szem alatti karikákat fedd el korrektorral. (Maybelline Fit Me a képen)


  • Vigyél fel ecsettel mattító púdert az arcodra, különösen a csillogásra hajlamos részekre, mint a homlok, az orr és az áll. (Rimmel Stay Matte a képen)


  • A képen látható világosabb zöld Essence szemhéjpúdert kend fel a belső szemzugodba és a szemhéjad közepéig satírozd el.


  • A sötétebb zöld Essence szemhéjpúder kerüljön a szemed külső felére. Ezt is satírozd befelé, hogy találkozzon a világosabb színnel. Satírozd el az éles vonalakat, hogy a két szín középen egybe olvadjon.


  • Tus ecsettel vidd fel az Essence sötétzöld zselés tusát, és húzd ki vele a szemed. A külső szemzugodtól 1-2 milliméterrel húzd tovább, folyamatosan vékonyítva a vonalat. Várd meg amíg megszárad.


  • Fesd ki a szempilláidat két rétegben. A rétegek között várj 1 percet. (Rimmel Glam Eyes a képen.


  • Vigyél fel egy kevés bronzosító púdert az arccsontodra, a homlokodra és az álladra. Ecsettel dolgozz, és mielőtt felvinnéd a púdert, finoman fújj rá az ecsetre. (H&M Bronzing Powder a képen)


  • Kenj fel egy csillámos, rózsaszín szájfényt. ( Rimmel Stay Glossy)


Ehhez a szereléshez leginkább egy laza, hullámos haj illik. Ha van hajsütővasad, akkor göndörítsd be a hajad vele. Ha nincs, akkor hajmosás után az enyhén nedves hajadra tegyél göndörítőhabot, válaszd el középen, hogy két copfot kapj. A két copfot is oszd el kétfelé, így összesen négy tincset kapsz. Ezeket fond be, rögzítsd hajgumival. Reggelre kész lesz a szexi természetes hullámos frizurád, csak dőlj előre és rázd szét az ujjaiddal, esetleg fújj rá egy kis hajfényt. :)



Indulás előtt ne feledkezz meg a fényvédőkrémről sem! ;)



Round bag
16 EUR - tally-weijl.com

H M chain jewelry
5.99 GBP - hm.com

H M leather belt
6.99 GBP - hm.com

H M plastic shade
4.99 GBP - hm.com

Bronze Powder
3.99 GBP - hm.com

TALLY WEiJL: Multiple bangles
5,95 EUR - tally-weijl.com



Ti hova viselnétek ezt a szettet?



Moon Angel

Megjegyzések