How to wear-Overall

Biztosan sokatoknak tetszik ez a ruhadarab de lehet hogy páran eddig elhessegettétek a kísértést hogy vegyetek, mondván nem tudnátok mivel viselni, nem tudjátok mi illik hozzá. Most hoztam néhány variációt, amikből ötletet meríthettek. Remélhetőleg mindenki talál majd az ízlésének megfelelő összeállítást. Ha érdekel egy ruhadarab vagy kiegészítő márkája és ára, akkor a képre kattintva megnézhetitek!

navy girl



Az első szett az idei nyár egyik legmeghatározóbb trendjét a tengerész-stílust hivatott megidézni. Ideális számodra ha viszonylag vékony vagy átlagos testalkatú vagy, mivel a keresztbecsíkos ruha szélesíti az alakod. Ebben a kényelmesen viseletben mehetsz strandolni, kirándulni, vásárolgatni, vagy akár egy barátnős programra is.


jungle diva



Ez a szett a dzsungel-szafari trend modern városi változata. Minden testalkathoz remekül áll. Szinte minden alaklomra viselheted, még buliba is, egy kis méretű táskával párosítva. Lebarnult bőrrel és egy elegáns konttyal igazi dívás külsőd lehet benne.


romantic



Ez a szett igazán bájos, kislányos és kényelmes. Viseld hullámos hajjal és minimális sminkkel. Viselheted kerti partin, strandon, városnézésen, de akár egy szabadtéri koncerten is. Magassarkúval még egy buliban is megállja a helyét.


fashionista



Ez a szett jól fog állni neked ha átlagos a testalkatod, vagy ha van egy kis súlyfelesleged. Ha magas vagy válassz hozzá egy kevésbé magas sarkú cipőt. Ezt is szinte mindenhová felveheted, még buliban is viselheted egy kisebb táskával. Készíts hozzá egy különleges hajfonatot és egy kékes árnyalatú sminket.


sexy



Ez az utolsó szett egy szexi buliszerkó, ami minden testalkathoz passzol. Szegecses kiegészítőkkel vagány, arany színű kiegészítőkkel dívás lehet benne a külsőd. A hajadat viseld lófarokba kötve és kiegyenesítve. A sminked mindenképpen füstös szem legyen és ne feledkezz meg a vörös körömlakkról. ;)


Ti mit gondoltok az overallokról? Mivel viselnétek?



Moon Angel

Megjegyzések