A nap szettje

A mai nap szettje Kitty kérésére készült, aki egy olyan összeállítást kért, amiben állatkertbe mehet. Ezt a szettet sikerült megalkotnom, amit leginkább a nyár, a dzsungel és tengerpart ihletett. Ebben kényelmesen eltölthetsz egy délelőttöt az állatkertben és utána jól mutatsz majd egy belvárosi sétán vagy akár cukrászdában is.

A pálmafás overál, a zöld fonott kistáska, a zöld saru és a karkötőszett a Pimkie-ből van. A tollas fülbevalót a Zara-ban veheted meg, a leopárdmintás cicás szemüveg pedig a Mango üzletiben található. Ne feledkezz meg a fényvédőről sem, nagyon praktikusak a spray kiszerelésű naptejek is. Délelőtt 10 és délután 3 között minimum 20-as SPF-es fényvédőt használj.
A szetthez természetesen egy gyönyörű zöld lakk is elengedhetetlen és egy friss gyümölcsös parfüm, mint a képen látható "Be Delicious Juiced" a DKNY-tól. Ezt a Müller és a Douglas is forgalmazza.
A szetthez illő szemsmink elkészítését ebben a videóban sajátíthatod el.Érdemes a 2. perchez pörgetni, mert az elején sokat beszél a lány. :) A sminket elkészítheted a képen látható H&M nyári palettával. Nyáron érdemes vízálló szempillaspirált használni, ami jobban bírja a hőséget mint a sima spirálok. Ehhez a karakteres szemsminkhez válassz egy visszafogott szájfényt, mint a képen látható H&M kókusz-lime szájfénye.
Itt pedig a szetthez illő laza, édes, gyorsan elkészíthető kontyot találjátok.

jungle fever

Zara feather jewelry
$9.90 - zara.com

H&m sunglasses
£1.99 - hm.com

Eyeshadow Multi
£3.99 - hm.com

Lip Gloss
£0.99 - hm.com



Ti készültök a nyáron állatkertbe? :)


Moon Angel

Megjegyzések

  1. az a fülbevaló,és körömlakk..vmi Isteni:D
    Szeretem a zöldeskéket.
    Jah,és jó kirándulást Kitti az állatkertbe^^

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)