A nap szettje

A mai nap szettje a nyár vezető trendjének a trópusi hangulatnak megfelelően készült. Idén nyáron mindent visznek a buja virágminták, az egzotikus állatokkal díszített ékszerek, a tollas fülbevalók és a vibráló színek.
Ezt a szettet felveheted akár hétköznap is, de egy elegáns vacsorán vagy esküvőn is hódíthatsz vele.

A virágmintás ruhát a Tally Weijl-ben szerezheted be. Ebben a fazonban az a jó, hogy akár 40 akár 80 kiló vagy, akkor is jól áll. Ha van egy kis felesleg rajtad és kényelmetlenül érzed magad ilyen ruhákban, akkor viselj alatta alakformáló fehérneműt, amitől azonnal pár kilóval kevesebbnek tűnsz majd.
Az öv, a táska és a szandál a Zara-ból van. Valami hihetetlen az új kollekciójuk! :) A napszemüveg Mango, a tollas fülbevaló Tally Weijl, a papagájos nyaklánc pedig H&M.
Ha hosszabb ideig tartózkodsz a szabadban, ne feledkezz meg a naptejről sem, a legpraktikusabb, ha spray kiszerelésűt választasz.
A parfümöd mindenképpen valami gyümölcsös, trópusi illat legyen, mint a Douglas-ban is kapható "Taj Sunset" az Escada-tól.
A körmödet fesd citromsárga és/vagy narancs színűre. Idén hódítanak a páros körömlakkok. Az OPI-nál olcsóbb alternatíva lehet a Catrice, A NYC vagy az Essence, amik ugyanezeket az árnyalatokat kínálják.

A szetthez illő lágy hullámos hajat hajvasalóval készítheted el, itt találsz hozzá egy kis videósegítséget. Ha csak vállig ér a hajad, akkor is meg tudod csinálni. Ne feledkezzetek meg a hővédőről sem!

A szetthez passzoló trópusi naplementét idéző smink elkészítését itt tanulhatjátok meg. A videóban használt Sleek Acid palettát nálunk is meg lehet rendelni a Make Up Plaza honlapján, de a képen látható sminktermékekkel is el tudjátok készíteni.
A lány a videóban eléggé durva akcentussal beszél, ezért leírom a smink elkészítésének menetét.

  • Először tisztítsd meg az arcod, majd hidratáld.
  • Használhatsz sminkalapozó bázist is, ami segít hogy az alapozó tovább tartson még a melegben is. A képen a Rimmel Foundation Primer-jét látjátok, de olcsóbb és könnyebben beszerezhető alternatíva a DM-ben kapható Alverde márka sminkalapzó bázisa.
  • Kend fel az alapozódat, majd fixáld púderrel. (Rimmel Stay Matte mind a kettő)
  • A képen látható NYX trió citromsárga árnyalatát vidd fel a belső szemzugodba és dolgozd el a szemhéjad negyedéig. Utána következzen a sötétebb narancssárga szín, ezt a szemhéjad háromnegyedéig vidd fel. Mosd össze a két színt. Az Essence pink árnyalatát vidd fel a külső szemzugodba, és mosd össze a narancs színnel. A NYX paletta világosabb narancs árnyalatával kiemelheted a szemöldökcsontod, vagy akár az alsó szempilláidat tövébe is húzhatsz egy vékony vonalat. (A NYX sminktermékeket keresd a Müllerben.)
  • Húzd ki a szemed egy fekete tussal. (Essence)
  • Fesd ki a szempilláidat. (Rimmel Glam Eyes)
  • Vigyél fel egy kis bronzosítót az arccsontod alá. (Catrice Papagena)
  • Kenj fel egy átlátszó vagy nude szájfényt. (H&M)
tropical heat

Zara neon heels
$100 - zara.com

H m jewelry
£5.99 - hm.com

Mango glass shades
£12 - mango.com

Zara bow belt
$26 - zara.com

Lip Gloss
£0.99 - hm.com

brincos de metal queda de penas
€2,95 - tally-weijl.com



Remélem elnyerte a tetszéseteket ezt a szett! :) Kérhettek szetteket kommentárban vagy a chat box-ban is.



Moon Angel

Megjegyzések