A nap szettje

A mai nap szettje egy overall-os szett amiben megmutathatod a lebarnult lábaidat. Ideális viselet egy belvárosi programhoz, csajos délutánhoz, vagy akár egy nyáresti koktélozáshoz is.

Először is szükséged lesz egy overálra. A képen látható darabot a H&M-ben veheted meg, de nagyon klasszakat láttam a New Yorker-ben és a Pimkie üzleteiben is több féléből választhatsz. Az idén a virágosak a legdivatosabbak. Válassz hozzá egy fehér pántos vastag talpú szandált és egy kis méretű háncs táskát. A képen látható darabok a Tally Weijl-től vannak. A káros napsugarak ellen remekül véd a szalmakalap, ami idén különösen menő kiegészítő. Amit a képen látsz, azt a Pimkie-ben vásárolhatod meg, de a Tally Weijl, a H&M és a C&A is kínál hasonló darabokat. Természetesen szükséged lesz egy divatos napszemüvegre is, én ezt a Mango darabot választottam a szetthez. A vastag arany színű karperecet az Esprit üzleteiben találod, a tollas fülbevalót pedig a H&M-ben szerezheted be.
Ehhez a szereléshez egy vibráló, friss és üde parfüm illik, mint amilyen az "Addict Shine" a Dior-tól. Ezt a Douglas-ban próbálhatod ki. A körmödet fesd halvány rózsaszínűre vagy válassz egy nude színű lakkot, de a francia manikűr is passzol a szett stílusához.
Az összeállításhoz passzoló laza hullámos haj elkészítését itt tanulhatod meg. Csupán hajvasalóra van szükség hozzá. Ne felejts el hővédőt használni, ha azt akarod hogy a hajad ne károsodjon a melegtől.
A smink elkészítését leírom pontról pontra.

  • Természetesen most is az arctisztítás és hidratálás legyen az első. A legjobb ha fényvédős hidratálókrémet használsz.
  • Várd meg amíg beszívódik a hidratálókrém, majd vidd fel az alapozódat. (Essence Stay all day) Dolgozd el alaposan, különösen ügyelve a hajvonaladra és az álladra.
  • Fixáld porpúderrel, ami megakadályozza hogy csillogni kezdjen a bőröd. Ecsettel dolgozz, hogy elkerüld a maszk szerű hatást. (Essence Mattifying Compact Powder)
  • A képen látható Essence Holographics szemhéjfesték fehér árnyalatát vidd fel a belső szemzugodba alulra és felülre is. Dolgozd el a szemhéjad közepe felé. A H&M duo szemhéjpúder rózsaszín árnyalatát vidd fel a szemhéjad közepére és dolgozd össze a fehér színnel. A külső szemzugodba vidd fel a lila színt és dolgozd össze a rózsaszínnel. A szemed alatt, a szempilláidat tövébe is vidd fel ugyanezeket a színeket. A fehér Holographics árnyalattal emeld ki a szemöldökcsontod és mosd össze a többi színnel.
  • Húzd ki a szemed vékonyan egy fekete tussal, éppen hogy csak keretet adva neki. (H&M)
  • Fesd ki a pilláidat egy vízálló szempillaspirállal, ami a nagy melegben sem kenődik el. (Max Factor False Lash Effect Waterproof)
  • Vigyél fel egy csillámos púdert az arccsontodra. Tehetsz belőle a karodra, a válladra és a dekoltázsodra is. (Essence Shimmer Powder)
  • A szádat fesd egy halvány barackos, nude árnyalatra. (Essence Stay with me)
summer breeze



Ti mit gondoltok az overallokról? Viselnétek? Vagy esetleg már be is szereztetek egyet?



Moon Angel

Megjegyzések