A nap szettje

Ezerrel zajlanak a különböző fesztiválok, koncertek és nyári rendezvények, éppen ezért nagyon is aktuális volt már egy szett az összes rock'n'roll csajszinak, akik ott tombolnak az első sorban. Kényelmes, menő mégis csajos és könnyen beszerezhető darabokból áll össze. Akár utcára is felveheted.

Szükséged lesz hozzá egy fekete, vagy sötétszürke szaggatott sortra. A képen látható a New Yorkerből van, de ha találsz a szekrényedben egy megunt sötét farmert, te magad is elkészítheted. Akár biztostűket is tehetsz rá úgy még vagányabb lesz. Válassz hozzá egy rockos stílusú felsőt, mint ez a Tally Weijl darab. A szegecses öv elmaradhatatlan kiegészítője a szettnek, ehhez szinte minden nagyobb márka üzleteiben hozzá lehet jutni, a New Yorker és a C&A egész évben árulja őket. A kockás papucscipőt eredetiben a Vans márka forgalmazza, de olcsóbban megveheted a képen látható Deichmann darabot is. A masnis fekete táska a Zara-tól van, ebben elfér minden iratod, a pénztárcád, a mobilod és az sos-smink készlet is. A nyaklánc a H&M-től van, a karkötőszett pedig Tally Weijl. A napszemüveg Ray Ban, de olcsóbban vehetsz hasonlót a H&M vagy a C&A üzleteiben is.
A körmödet is fesd rocker stílusúra. Válassz egy ezüst színű lakkot alaprétegnek, majd ha megszáradt vigyél fel rá fekete Essence Cracking fedőlakkot.
A parfüm mi más lehetne mint Avril Lavigne "Black Star" nevű illata. Ezt szinte minden drogériában megtalálod.
A sminked legyen egy klasszikus füstös szem, némi műszempillával megbolondítva. Az elkészítéséről itt találsz egy videót. A képen látható termékekkel el tudod készíteni a teljes sminket.
A rocker csaj stílushoz természetesen egy dögös frizura is dukál. A scene stílusú haj még mindig nagyon menő. Itt ellesheted az elkészítését. Használhatsz póthajat is hozzá, de ha lépcsőzetesen van lenyírva a hajad, akkor ez felesleges. Akár vállig érő hajból is meg lehet csinálni. :) Amire szükséged lesz hozzá: hajvasaló, (fontos hogy teljesen egyenes legyen a hajad) tupírfésű, hajlakk. A kész frizurát díszítheted hajpánttal vagy masnis csattal is.

festival summer '11

Top
€9,95 - tally-weijl.com

Slipper shoes
€9,95 - deichmann.com

Zara shoulder handbag
$20 - zara.com

H m jewelry
£3.99 - hm.com

Belt
$19 - hottopic.com

Eyeliner
£1.99 - hm.com

TALLY WEiJL: Multi bangles
€6,95 - tally-weijl.com

Glitter Eyeliner
£0.99 - hm.com





Remélem tetszett ez a szett és sikerül majd belőle ihletet meríteni. Készültök valamilyen koncertre a nyáron? Esetleg fesztiválra? Mit fogtok viselni?



Moon Angel

Megjegyzések