A nap szettje

A mai nap szettje azoknak készült akik szeretik a nőies, franciásan sikkes darabokat. Ezt a szettet bátran felveheted suliba, étterembe, randira vagy akár egy rokonlátogatás alkalmával is.

Szükséged lesz egy fekete térd fölé érő A-vonalú szoknyára. A képen látható darab a Pimkie-ből van. A pöttyös felső Amisu, tehát a New Yorker-ben vásárolhatod meg, de találsz hasonlót a H&M-ben és a C&A-ban is. A fekete balerinacipő a H&M-ből van, a fekete oldaltáska pedig Zara. A kulcsos nyaklánc és a masnis hajpánt a Tally Weijl-ben lelhető fel.
A körmödet fesd halvány rózsaszínűre vagy készíts francia manikűrt. A parfümöd legyen egy nőies, virágos illat, mint amilyen a "Wild Rose" Avril Lavigne-től. Ezt a Douglas és a Müller üzleteiben próbálhatod ki.
Íme egy a szetthez passzoló hajviselet, amivel remekül mutat a masnis hajpánt. Nagyon könnyű elkészíteni!
A smink elkészítését leírom pontról pontra:
  • Arctisztítás után kend fel a hidratálódat, sminkalapodat vagy egy BB Cream-et. Várd meg hogy teljesen beszívódjon.
  • Az alapozót a leghatékonyabban akkor tudod felvinni ha apró pöttyöket teszel vele az arcodra. 1-1 az orrodra, az álladra és 2-2 az arcodra és a homlokodra. Így sokkal könnyebb egyenletesen eloszlatni, főleg a hab állagú alapozókat. (Essence Soft Touch Mousse)
  • Ecsettel vigyél fel púdert az arcodra, főleg a csillogásra hajlamos részekre. (Essence Mattifying Compact Powder)
  • A gyöngyházfényű Rimmel szemhéjpúdert vidd fel a szemhéjad mozgó részére, majd dolgozd el a szemöldökcsontod irányába, hogy ne maradjon éles vonal.
  • Húzd ki a szemed egy fekete tussal. (Maybelline Line Stiletto) Itt két technikát sajátíthattok el a szemhéjtus felvitelére, amikkel biztosan sikerül majd tökéletes vonalat húzni.
  • Kenj fel 1 réteg szempillaspirált. (Maybelline Volum' Express The Falsies Black Drama)
  • Vigyél fel pirosítót az arccsontodra. (Essence Silky Touch Blush)
  • Vigyél fel még egy réteg szempillaspirált.
  • Kenj fel egy rózsaszín szájfényt. (Essence Stay with me)
blair




Remélem tetszett a szett és hasznosnak találtátok a tippeket és videókat! :) Milyen szettet látnátok legszívesebben holnap?



Moon Angel

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)