A nap szettje

A mai nap szettje egy rockos, laza összeállítás, amit viselhetsz suliban, shoppingoláshoz, moziban vagy bármilyen szabadidős tevékenységhez. Teltebb alakúak válasszanak egy sima pólót a csíkos helyett, 165cm-nél alacsonyabbak pedig mellőzzék a hosszított fazonú felsőt és a nagy méretű táskát, az ő alakjukhoz a csípőig érő póló és a közepes vagy kis méretű táska passzol inkább.

Szükséged lesz egy sötétkék, koptatás nélküli csőfarmerre. Ez a darab teltebb alakúaknak különösen előnyös. A képen láthatót a New Yorker-ben vásárolhatod meg. A hosszított fazonú, csíkos felső a Pimkie-től van, de láttam hasonlókat a C&A és a Reserved üzletekben is. A nagy méretű fekete táska a H&M-ből van, ez a fazon idén ősszel nagyon divatos. A bokacsizma a Zara-ban vásárolható meg, de láttam hasonlót a Humanic és a Deichmann üzletekben is. Az ezüst karkötő Mango, a baglyos gyűrű pedig Bijou Brigitte. Ehhez a szetthez egy markáns, kissé talán férfias, fás illat passzol, mint amilyen a Prada "L'eau Ambree" parfümje. Ezt a Douglas parfümériákban vásárolhatod meg. A sötétebb színek és a rockos smink ellensúlyozása-képpen a körmödet hagyd szabadon, esetleg egy átlátszó fedőlakkot kenj rá.
A smink elkészítését leírom pontról pontra:
  • Első lépés természetesen az arctisztítás. Utána kenj fel egy sminkalapozó arckrémet vagy BB Cream-et. (Garnier)
  • Ha nincs különösebb probléma a bőröddel hagyd ki az alapozót csak púdert vigyél fel ecsettel. (Rimmel Match perfection)
  • Az Essence Stay All Day hosszan tartó szemhéjfestékét vidd fel egy ecsettel az egész szemhéjadra és dolgozd el, hogy ne maradjanak éles vonalak.
  • Húzd ki a szemed egy fekete tussal vékonyan egy kis szárnyacskát formázva a külső szemzugodban. (Maybelline Line Stiletto)
  • Húzd ki a vízvonalad alul és felül egy fekete szemceruzával. (Maybelline Expertwear)
  • Fesd ki a szempilláidat két rétegben. (Rimmel Extra Super Lash)
  • A szádra kenj egy nude szájfényt vagy rúzst. (Rimmel)
A szetthez passzoló frizura elkészítését itt sajátíthatod el. Ez a frizura akár vállig érő hajból is elkészíthető és nem olyan bonyolult mint elsőre tűnik, ha nem sikerül azonnal megcsinálni ne add fel, próbáld meg újra! :)

rocker girl

Zara oxford shoes
$9.99 - zara.com

Ring
bijou-brigitte.com

MNG by Mango cuff bracelet
$16 - jcpenney.com

Nude Pink lipstick
£4.90 - dorothyperkins.com




Remélem tetszett ez a szett! :) Milyen szettet látnátok szívesen legközelebb? Várom az ötleteket! ;)



Moon Angel

Megjegyzések