A nap szettje

A mai nap szettje egy laza kényelmes összeállítás, amit viselhetsz suliban, kiránduláshoz, shoppingolós csajos délutánon vagy akár városnézés alkalmával. A szetthez természetesen egy gyorsan elkészíthető smink és egy laza, természetes frizura is dukál.

Szükséged lesz egy koptatott, szaggatott csőfarmerre. A képen látható darabot a New Yorker-ben lelheted fel, de te magad is készíthetsz hasonlót egy megunt régi csőfarmerből. Válassz hozzá egy hosszított fazonú inget amit dobj fel egy vékony övvel. A képen látható inget a Pimkie-ben vásárolhatod meg. Idén ősszel nagyon divatosan a fűzős bakancsok és a motoroscsizmák. Az itt látható példány a H&M-től van. A barna oldaltáskát a Mango üzleteiben találod, csakúgy mint az elefántos nyakláncot. A barna karkötő a Pimkie-től van. Ehhez a viszonylag férfias, sportos szetthez válassz egy nőies parfümöt, mint amilyen a Juicy Couture illata. Ezt a Douglas és a Müller parfümériákban is megtalálod. A körmödet fesd kék színűre, idén ősszel nagyon divatosak a sötétkék árnyalatok.

A smink elkészítését leírom lépésről lépésre:
  • Alaposan tisztítsd meg az arcod, majd kend be a szokásos nappali arckrémeddel. Manapság kapni már direkt sminkelést előkészítő krémeket, ilyen például a Nivea Visage Make up Starter krémje is. Ezek a krémek gyorsan beszívónak és nem hagynak zsíros érzést maguk után.
  • Ha sietned kell és nem szeretnél külön az alapozóval és a púderrel bíbelődni, viszont csillogásra hajlamos a bőröd, válassz por állagú alapozót, amit ecsettel vigyél fel az arcodra és alaposan dolgozd el. (Max Factor Natural Minerals)
  • A Rimmel háromrészes szemhéjpúderének legvilágosabb árnyalatát vidd fel a belső szemzugodba, alul és felül is. A világosbarna árnyalatot vidd fel a szemhéjad középső részére és dolgozd össze a világos árnyalattal. A legsötétebb szín kerül a külső szemzugodba. Ezt is dolgozd össze a középső árnyalattal. A szemöldökcsontodra vidd fel a világos árnyalatot és mosd össze a többi színnel. Egy vékony, ferde végű ecsettel vidd fel ugyanezeket a színeket az alsó szempilláid tövébe is.
  • Húzd ki a szemed egy barna szemceruzával. (Rimmel Soft Kohl Kajal)
  • Ha van barna tusod azt is használhatod, de csak vékonyan, fő a természetes hatás.
  • Fesd ki a szempilláidat két rétegben. A két réteg között várj 1-2 percet. (Essence I love extreme)
  • A két réteg spirál között ecsettel vigyél fel az arccsontodra egy barackos-rózsaszín pirosítót. (Essence Silky Touch Blush)
  • Fesd ki a szád egy barackos-rózsaszínes nude szájfénnyel. (NYX)
Ehhez a szetthez leginkább egy laza, halszálkás fonat passzol leginkább. Ennek elkészítését itt sajátíthatjátok el. Ne zavartasd magad, ha nem tökéletes a fonat, vagy kilazul pár tincs, most nagyon divatosak az úgy nevezett "messy-hairstlye"-ok, azaz a laza, kicsit zilált hajviseletek.

casual



Remélem elnyerte a tetszésetek ez a szett. Ti a hétköznapokon milyen szerelést viseltek a leggyakrabban? Milyen frizurát és sminket?


Moon Angel

Megjegyzések

  1. A farmer és a nyaklánc nagyon tetszik.;)
    (Andi)

    VálaszTörlés
  2. Olyan nagyon én vagyok azt hiszem. vagy legalábbis magaménak érzem a szettet :D
    Amúgy én egy laza copfot tudnék elképzelni hozzá. egyszerűt, kicsit kócos hatásút :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)