A nap szettje

A mai összeállítás egy laza, kényelmes, mégis szuperdivatos szett, amit viselhetsz suliban, moziban, szabadidős programokon, vagy akár egy buliban is, ha a sportosabb stílus híve vagy. Teltebb alakúak válasszanak sötét, koptatás nélküli farmert, a 165cm-nél alacsonyabbak pedig rövid szárú tornacipőt.

Válassz egy sima, világoskék csőfarmert. A képen látható darab a H&M-től van, de szinte minden üzletben találni ilyet. Vegyél fel hozzá egy kék kockás inget. Az itt látható a Pimkie-től van, de árul hasonlót a Tally Weijl és a New Yorker is. Szükséged lesz egy fehér szegecses övre. Amit itt látsz azt a Tally Weijl-ben találod meg. Vegyél fel egy fehér tornacipőt. Ilyet a Converse kínálatában is találsz, de amit itt látsz az a H&M-ben vásárolható meg. Válassz egy kék színű oldaltáskát a szetthez. A képen látható darab a Zara-tól van. Ehhez a sportos szereléshez mindenképpen valami nőies, finom ékszert válassz, hogy tompítsd a fiús-hatást. Remek választás lehet egy masnis gyűrű, vagy fülbevaló, mint a képen. Ezt a Bijou Brigitte-ben találod meg.
A szetthez természetesen egy gyönyörű kék körömlakk is dukál, de ha ódzkodsz a harsány színektől, akkor egy francia manikűr is tökéletesen passzol hozzá. A parfümöd legyen egy friss, hűvös illat, mint amilyen a "Fresh Woman" a Mexx-től. Ezt megvásárolhatod szinte az összes drogériában.
A hajadat kösd magas lófarokba, vagy készíts egy csinos kontyot. Itt találsz egy gyorsan elkészíthető változatot.
A smink elkészítését leírom pontról pontra és lesz majd egy kis videósegítség is.
  • Első lépés természetesen az arctisztítás és hidratálás. Már nálunk is kapható néhány BB Cream és bőrtökéletesítő sminkalap. Ezekkel tovább tart a sminked és kiválthatod akár az alapozó használatát is. (Maybelline Pure BB Mineral)
  • Ha ragaszkodsz az alapozóhoz válassz egy púder állagút, így nincs szükséged külön púderre. Ezt mindenképpen ecsettel dolgozd el. (Maybelline Pure Foundation Mineral Powder)
  • Az esetleges bőrhibákat és sötét karikákat tüntesd el korrektorral. (Rimmel Match Perfection Illuminating Concealer)
  • A szemsmink elkészítését itt tanulhatod meg. A képen látható Essence paletta színeivel könnyedén elkészítheted.
  • Fekete szemceruzával húzd ki a vízvonalad alul és felül is. Ez eleinte irritálhatja a szemed, ezért érdemes gyakorolni. (Rimmel)
  • Fesd ki a szempilláidat két rétegben. (Rimmel Volume Flash X10)
  • A szádra csak átlátszó szájfényt vagy ajakápolót kenj. (Maybelline Baby Lips)
fresh

H&m jeans
£15 - hm.com

H&m shoes
£9.99 - hm.com



Tetszett a szett? Ti hova vennétek fel? Esetleg változtatnátok rajta valamit? :)


Moon Angel

Megjegyzések