Essence Circus Circus! trendkiadás

A Catrice Las Vegas ihletésű kollekciója után vártam hogy az Essence is előrukkol majd valamivel a téli buliszezonra. Sajnos egyenlőre nincs semmiféle infóm hogy nálunk is kapható lesz e ez a kollekció. Első ránézésre engem különösebben nem hozott lázba, bár a design nagyon tetszetős. Nézzük mit találunk a kínálatban.

Hosszan tartó krémes szemhéjpúder. Ugyebár ez az állandó szortiment része ősz óta és sajnos nem sok jót hallottam eddig róla. A rémhírek szerint csomósodik és nehéz egyenletesen felvinni. Remélhetőleg ezekben a termékekben már kiküszöbölték ezt a bakit.



Highlighter púder. Aki szereti a csillogó sminket annak kötelező darab. :)


Csillámos tus. A fekete nekem nagyon tetszik, régóta vadászok ilyenre. :)


Szájfények. Sajnos szerintem pont az a két árnyalat ami igazából senkinek nem áll jól. :S Egy gyönyörű mélyvörös szín jobb lett volna, a narancsos pirossal könnyen mellé lehet nyúlni. :S

Szájfény-fedő. :D Máshogy nem igazán tudtam lefordítani. Gondolom valami csillámos dolog lehet. Ha az, akkor ügyes kis darab, fel lehet vele dobni a régi szájfényeket is. :)



Gyönyörűséges, szépséges lakkok csillámos fedőréteggel! Mindegyik kellkellkell!!!!! Csodaszépek! :)

Ő itt egy édes kis szütyő ami belepakolhatod az SOS-bulisminkcuccokat! :) Ha nincs még ilyened érdemes beszerezni mert nagyon praktikus kis darab.


Hogy tetszik nektek ez a kollekció? Első pillantásra mi az amit kinéztetek belőle? :) Melyik volt idén a kedvenc trendkiadásotok? Nekem a Blossom Etc és a You Rock! :)



Moon Angel

Megjegyzések

  1. hú nekem ezek nagyon csillogósak :D bár a kis szütyő <3 ::)))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)