Her Style (Új Rovat)

Ebben a rovatban 1-1 híresség stílusával ismerkedhettek meg. Elsőként a The Pretty Reckless énekesnőjének Taylor Momsen-nek stílusa kerül kielemezésre. Taylor-t a Gossip Girl (A Pletykafészek) című sorozat Jenny-je ként ismerhettük meg, de mióta kiírták a sorozatból sikeres zenei karriert futott be.

Taylor



Tayor stílusa a rocker, punk rockabilly, goth és a glamrock stílusjegyeit hordozza magában. Szegecses bakancsok és övek, bőr, szaggatott farmerok, durva ékszerek és fekete minden mennyiségben. Taylor híres a polgárpukkasztó szettjeiről és sötét szemhangsúlyos sminkjéről, amihez elsősorban fekete szemhéjpúdert, tust és spirált használ. Szőke haját szuperhosszú póthajjal dobja fel és középen elválasztva hordja, néha szögegyenesen, máskor zilált laza hullámokban. Legtöbbször sötétpiros vagy fekete körömlakkot használ.

Hogy tetszik Taylor stílusa? Melyik sztár stílusa áll hozzád a legközelebb? Kit látnál legszívesebben a rovatban?



Moon Angel

Megjegyzések

  1. Nekem tetszik, régebben nagyon odavoltam az ilyen cuccokért, bár még mostanság is néha rámjön :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)