Tally Weijl 2011-2012 Tél

Mivel elég sokan szavaztatok arra hogy ruhát szeretnétek karácsonyra, gondoltam hozok egy kis válogatást a legnépszerűbb üzletek kínálataiból. Első körben a Tally Weijl téli kollekciójából szemezgethettek.

Tally Weijl shorts&pants



A nadrágok terén nagyon bő a választék, mint szín, mint szabás terén. Itt egészen biztosan mindenki talál az ízlésének és alakjának megfelelő darabot. Nekem a fukszia színű farmer és a második sor, középső farmere a kedvencem. :)

Tally Weijl skirts and dresses



A szoknyák és ruhák kínálatából is mindenki megtalálja majd a hozzá leginkább illő darabot. Változatos szabások, anyagok és színek sorakoznak. Találni klasszikus, szexi és kislányos ruhákat és szoknyákat is. Nekem a csillagos és a rózsaszín tüll szoknya, a lila és a fekete-fehér ruha a kedvenceim. :P

tally weijl coats&jackets



Ha még nem találtad meg a tökéletes télikabátot, érdemes benézni egy Tally üzletbe, hiszen hihetetlenül széles a kínálat. Klasszikus dzsekiktől, elegáns szövetkabátokon át egészen az extrém színes darabokig mindent megtalálsz. Kedvencet csak nagyon nehezen tudnék választani, de legyen mondjuk a piros szövetkabát! ;)

Tally Weijl shirts



Ha szereted az ingeket, biztosan találsz kedvedre valót a kínálatból. Szexi, laza és csajos darabok közül választhatsz, de ha elegánsat keresel, akkor sem fogsz csalódni. A fekete-szürke kockás és a farmering nálam a favorit! :)

Tally Weijl long sleeved Tees



A hosszú ujjú felsők választéka is szinte kimeríthetetlen. nagyon nehezen tudtam csak kiválogatni a kedvenceimet. Igen, ugyanis ezek mind a kedvenceim, szóval még csak nem is a teljes választék! ;)

Tally Weijl hoodies and cardigans



A pulcsik és kardigánok felhozatala is nagyon sokszínű. Sportos, laza, csajos, elegáns, bohém... mindenki találhat kedvére valót. A kedvenceim a szőrös mellényke, a pink plüss pulcsi és a szürke norvég-mintás kardigán.

Tally Weil Tees



Azt már nem is ecsetelném hogy mennyi fajta pólót, topot és felsőt találtok a Tally Weijl üzleteiben. :) Kedvenceim a rózsás top, a masnis trikó és a baglyos póló.

Tally Weijl Accessories



A kiegészítők felhozatala is hihetetlenül színes és változatos. Külön piros pont jár azért, hogy bővítették a kínálatukat és már kapható mini hajvasaló, termosz és fejhallgató is az üzleteikben. Persze mindegyik csajos, Tally-s színekben. A téli kiegészítők között is is mindenki találhat kedvére valót és az ékszerek is nagyon változatosak. Visszafogottan elegánstól, a vicces csajos darabokig mindent megtalálunk a kollekcióban.

Tally weijl shoes, bags and belts



Talán még soha nem volt ilyen nagy a választék a táskák és az övek között, mint ebben a szezonban. Ha a szilveszteri bulira keresel elegáns táskát, itt biztosan találsz megfelelőt. Az egyszerű, klasszikusan elegáns daraboktól kezdve, a szexi flitteres és lakk táskákon át, egészen az extrém tollasig mindent megtalálsz. Az övek felhozatala is nagyon változatos, egyszerű hétköznapi darabok és bulis kiegészítők is helyet kaptak a kollekcióban. A kedvenceim a flitteres masnis öv, a krémszínű masnis lakktáska és a tollas pörsz. :)

Tally Weijl Shoes



Elérkeztünk a kedvenceimhez. A cipőkhöz! Itt is nagyon változatos a kínálat, találtok western stílusút, klasszikus magassarkú csizmát, dögös fűzőset, édes bojtos prémes bokacsizmát, divatos uggokat és rengeteg magassarkút, tehát ha még nem találtad meg a tökéletes darabot, itt biztosan találsz majd az ízlésednek megfelelőt. Nekem a szegecses fekete ugg (hasonlít egy álomszép Jimmy Choo darabra) és a piros magassarkú a kedvencem. :)


Kíváncsi vagyok a ti kedvenceitekre! ;) Szóval gyerünk csajok, várom a kommentárokat! :)

Megjegyzések