Essence "Rebels" trendkiadás

Vegyes érzések keringenek bennem ezzel a trendkiadással kapcsolatban. Egyrészt nagyon tetszik amit látok, másrészt úgy érzem ez valahogy kevés. Ezzel a rockos trendkiadással jelentkezik az Essence április-május hónapokban. Fogalmam sincs nálunk lehet e majd kapni, de remélem hogy igen, mert 1-2 dolog megtetszett belőle. :) Nézzük mit találunk a kollekcióban.


Spiderlash szempillaspirál. "01 Punk Royal" a neve és egy egy 2az1-ben tus és szempillaspirál. Nagyon praktikus darabnak tűnik. :)


Lágy, matt szájfények. "01 Mauve like a Rockstar" és "02 Rebel delight" árnyalatban lesz kapható. A képek alapján nem tetszik, de megnézném őket élőben is. A csomagolás viszont nagyon tetszetős.


Ő egy ajak és arc pot. "01 Peach Punk" árnyalatban lesz kapható. Rá is kíváncsi vagyok.


Ők a kollekció pasztell lakkjai. Mindkettő nagyon szép, a nevük "01 Mauve like a Rockstar" és "02 Rebel Delight". Engem kicsit a YouRock! lakkokra emlékeztetnek. :)


Lesz két neon színű lakk is, a nevük "03 Peach Punk" és "04 Rebelizer". Mindkettő tetszik. :) Egyébként ezek a lakkok latex lakkok, ami fogalmam sincs mit jelent, de nagyon birizgálja a fantáziámat. :D


Lesz egy füstös hatású fedőlakk is, amiben csillámok vannak. Rá kíváncsi vagyok, remélem hamarosan lesznek róla swatchok. :) "01 Punk Royal" a neve.


Továbbra is azt érzem hogy ez egy szuper kollekció lenne, ha például egy szemhéjpúder palettát, szemceruzát, parfümöt, vagy valami körömdíszítő terméket is beletettek volna. Így olyan kis csonkának tűnik nekem. :(


Ti mit gondoltok róla? Van ami megtetszett belőle?



Moon Angel

Megjegyzések

  1. A lakkok tetszenek, a többi nem igazán keltette fel a figyelmemet...

    VálaszTörlés
  2. A latex egy modern textil ami rugalmas, gondolom a lakk nem pattog le könnyen a latex tartalma miatt...
    A fedőlakk "Punk Royal" egész jó!Kicsit vérszegény ez a kollekció.

    Emmi

    VálaszTörlés
  3. Talán a lakkok, de ennyiért nem fogok hanyatt-homlok rohanni...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)