Haul és egy pici teszt

Az Essence szortiment ügyében mondhatni fél sikert arattam. :D Első körben a belvárosi Rossmann-ban keresgéltem, ahol már az új Catrice termékek is ki voltak rakva. Nagyon kísértésbe hozott a Prime&Fine púder, de végül mégsem vettem meg. (Utána persze megbántam :D) Az Essence szortiment alaposan le volt fosztva és néhány terméket még ki sem raktak. (Alapozók, highlighter, a bázisok, fedőlakkok, stb.) Viszont a nude lakkok közül és az ecsetek közül már csak 1-1 darab volt.



Ők az új szerzemények. :)
  • Eyeshadow brush
  • Colour&Go lakk "91 Glamorous life"
  • Nude Glam lakk "02 Iced Strawberry Cream"
  • Szemhéjpúder "56 Hyped up"

Hétfőn pedig rájuk csaptam le:

  • French Glam lakk "03 Pink Glam"
  • Smokey Eye szempillaspirál



Így fest a szemhéjpúder csomagolása. Nekem a régi mintázat jobban tetszett.


Íme ő. Nos a kampányképhez viszonyítva nagyon nagy csalódás ért. Így is szép színe van, de nem az a csodálatos lila amire számítottam. :(


Ő a Nude glam lakkocska élesben. Nagyon szép színe van és alapozólakk nélkül is csak egészen minimálisan csíkoz. Két rétegben éppen olyan színt ad, mint amilyen a kupak. Könnyű vele dolgozni, nem túl folyékony és az ecset is nagyon jó.

Nálam 5/5 pontot kap. :)

Sikerült bőrkabit is vadásznom, bár kb. 20 kabátot felpróbáltam, mire visszamentem a New Yorker-be és megvettem azt amit először kinéztem. :D Majd jönnek róla képek is. ;)

Az Árkád Rossmann üzletében is jártam, abban reménykedve, hogy itt majd megtalálom azokat az Essence termékeket, amik még nem voltak kirakva, illetve elfogytak. De sajnos ebben az üzletben még egyetlen egy új termék sem volt kirakva, még a Catrice szortimentből sem. :(

De van egy kissé keserédesen vicces történetem. Amint beléptem az üzletbe azonnal megakadt a szemem egy eladón. Sajnos negatív értelemben. Nos ha azt mondom hogy Mónika-show szökevény, akkor még finoman fogalmaztam. A hölgyike meglehetősen hiányos fogsorral rendelkezett, a haja úgy nézett ki, mintha hetek óta nem látott volna sampont, a 10 cm-es fekete lenövésről nem is beszélve. Szőkíteni próbált a szerencsétlen, gondolom el tudjátok képzelni a végeredményt. Tehát én magam éppen a Garnier BB Cream körül sertepertéltem, amikor a hátam mögött egy idősebb, nagyon csinos hölgy szemhéjtust keresett. Az eladó "kisasszony" odafáradt és próbált segíteni a hölgynek. Mivel mögöttem álltak így hallottam, hogy filces tust szeretett volna venni. Ez a szerencsétlen (mást nem tudok rá mondani) nekiállt keresgélni, majd odanyújtott a néninek egy marék Essence Nail Art Pen-t (körömdíszítő tollat) hogy próbálja ki ezeket, mert színes tusok amik idén nagyon menők. (Ő aztán tudhatja mi a menő a Recebook papucsban :D) A nénike nézegette a tollakat, látszott rajta hogy erős kétségek gyötrik. :D Ekkor elszakadt nálam a cérna és odaszóltam, hogy az nem tus, hanem körömdíszítő toll. :D Na hát erre az eladó hölgyike persze mentegetőzött, hogy még csak most kezdett itt dolgozni és nem ismeri még ki magát. Ekkor a néni megkérdezte hogy van e egy bizonyos púderük. Kedvenc eladónk erősen pislogott, majd megkérte a nénit hogy betűzze. A néni betűzte. Ezután az eladó kisasszony pár percig téblábolt az állványnál. (Megjegyzem nem annál amelyik a szóban forgó púdert tartalmazná. :D) Majd elszaladt papírért, hogy a néni írja már le neki a púder nevét. :D A hölgy ekkor már erősen ideges volt, és megkérdezte tőlem hogy én vajon tudom e miről van szó. :D Ezután megkerestük a púdert, míg az eladó ott téblábolt. Azt még hozzá kell tennem, hogy a testszagát vegyi fegyvernek is lehetne használni. :P
Persze mindenképpen pozitív hogy dolgozni szeretne és nem is az ő hibája hogy felvették egy olyan állásba, amire nyilvánvalóan alkalmatlan mint külsőleg mint tudás alapján. Sajnos egyre több drogériában tapasztalom azt hogy az eladók egyszerűen azt sem tudják a termékekről, hogy micsodák. Szerintem alapkövetelmény lenne egy szépségápolási termékekkel foglalkozó üzletben, hogy az eladók külseje ápolt legyen és kiismerjék magukat annyira, hogy ha mondok nekik egy nevet, akkor kapásból tudják, hogy hol keressék és mi az.

Ti mit gondoltok erről? Volt már hasonló tapasztalatotok?

Mi legyen a következő tesztalany? :)


Moon Angel


Megjegyzések

  1. Szia!

    Nagyon jól szórakoztam ezen az írásodon. Én 1-2 hete voltam hasonlóan Rossmannban, BB cream-ot kerestem. Nem volt sok időm így elkaptam az első eladót, hogy hova vannak most kirakva. Először nem is tudta miről, beszélek, másodjára úgy csinált mintha leesett volna neki, hogy miről, van szó és mondta, hogy a bébi termékek között keressem... No comment :D
    Üdv : Ági

    VálaszTörlés
  2. Ági... :))))))))))ezen is jót nevettem, nyíilván a BB-t bébinek értette :D
    A piros és a nude lakkok közül néhányra én is pályázok, meg a szemhéjecset is bejön. Alig várom, hogy végre valahol kilegyenek téve az Essence cuccok, mert már nagyon akaroooooooooom
    Az eladókról meg a véleményem nekem is hasonló. Sajnos

    VálaszTörlés
  3. Varrónő vagyok, talán ebből fakad, hogy a ruházati üzletekben tudok kifakadni. Az eladó megnyújtogatja a toppot, hogy" tessék nézni, ez igazi pamut, nem marad úgy" . Még jó, hogy a pamutnak maradandó nyúlása van .
    Jeans Club-ban meg olyan sértést kaptam, hogy majdnem letenyereltem az eladót. Nem lett volna nőies tett, nehéz volt megállni. Bemegyek késő este suli után, buszig van fél óra, nincs idő válogatni. Megkérdeztem az első eladót, hogy merre vannak a legingszek, mert nincs időm és látom zárni készülnek? Külleme hasonló volt. Szőke alól látszik a fekete, szeme karikás, mint az Adams Family tagjainak, az arcbőre alapján kb 38 éves és jó ha volt 40 kiló. Végignézett rajtam és megszólal: balra hátul a polc közepén, de nem hiszem, hogy ekkora méretben van.

    VálaszTörlés
  4. Most jutott eszembe. Dm-ben láttam a BB krém mellett színezett szemkörnyékápolót, golyós kiszerelésben. Próbáltatok már olyat?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)