Hírek

Nálunk is kapható a Manhattan Fab Fashionista trendkiadás! :) Tegnap láttam a DM-ben és tényleg gyönyörű. Az árak 1500-2000Ft között mozognak és paletták csomagolása tényleg csodaszép. Erősen gondolkodtam hogy megveszem azt amelyiket kinéztem magamnak, de aztán rájöttem, hogy felesleges lenne, mert ezekhez hasonló színeim már vannak.
Az új Manhattan termékek is kaphatóak már a DM-ben, valamint ha valaki még akciós Essence termékek után kutat, az szerencsével járhat a Essence állványos DM üzletekben.

Mint tudjátok az Essence új szortimentje már megjelent a Müller és Rossmann üzletekben! :) Én ma indulok vadászatra, a listámon a pink csillámos lakk, két nude lakk, a szemhéjpúderecset, a lila szemhéjpúder, a kétvégű filces tus, a primer és a highlighter szerepelnek. :)

Valamint tornacipőre és dzsekire is vadászom, remélem ezúttal szerencsével járok. :D

Ti vettetek már valamit az új Essence termékekből? :)



Moon Angel

Megjegyzések

  1. Én is szemeztem vasárnap a M.palettával, de ugyanazért nem vettem meg, mint te sem, szinte minden színem van már itthon, a csomagolás meg hiába szupi, sajnáltam volna rá a pénzt.
    Szombaton voltam Müllerben és nem volt még kint az új Essence :( Tegnap voltam Rossmannban, ott sem jártam sikerrel? hüp-hüp :(

    VálaszTörlés
  2. Sajnos nem. Valószínűleg nem is fogok. Ma voltam pelust venni a DM-ben és vettem BB krémet --világos árnyalatot-- sógornőmnek. Amint haza értem pici próbát tettünk. Nagyon gyorsan felszívódik és a színe pont jó. Valamelyik nap kipróbálom rendesen. Volt mellette plusz ingyenes termékminta, hoztam belőle a sötétebb színben. Kíváncsi vagyok az milyen? A sminkes sor pont eggyel arrébb volt, de még nézni sem mertem felé.

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Én is várom már nálunk az Essence új szortimentjét. Készíts fényképet, amit sikerült beszerezned!
    Üdv
    Zsuzsi

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)