A nap szettje

A mai nap szettje kifejezetten teltebb alakra készült, mivel a szavazás alapján úgy látom, van igény ilyen szettekre is. :) Ezt a szerkót viselheted munkába, suliba, de akár randira vagy csajos programra is felveheted.

plus size



A szett átlagnál alacsonyabb és teltebb alakra készült. Különösen annak előnyös, aki vastagnak érzi a karját, a combját, esetleg van egy kis felesleg a hasán és a derekán. Ha a csípődön és fenekeden lévő plusz kilókat szeretnéd elrejteni, válassz olyan felsőt, aminek nem gumis az alja. A szűk sötétkék farmer karcsúbbnak mutatja az alakod, a magassarkú viselésével pedig azonnal vékonyabbnak és kecsesebbnek tűnsz majd. A helyes öltözködésnél fontos a megfelelő fehérnemű is, egy alakformáló darab azonnal pár kilóval kevesebbnek mutathat. Az ékszerek viselésével is lehet optikailag nyújtani az alakot. Egy hosszú nyaklánc előnyös lehet a számodra, a hosszúkás fülbevalók pedig nyújtják az arcot. A táska viselésénél figyelj rá, hogy ne legyen se túl apró, de óriási amit a szettedhez választasz. Ez az összeállítás nagyon egyszerű darabokból áll, de a nőies kiegészítők igazán extrává teszik.
A szetthez válassz egy könnyed, feminin illatot és egy visszafogott nude lakkot.

Style:
  • Famer: Tally Weijl
  • Felső: Amisu New Yorker
  • Táska: Deichmann
  • Cipő: Deichmann
  • Nyaklánc: Bijou Brigitte
  • Fülbevaló: Mango

Beauty:

  • Parfüm: Lolita Lempicka "Si Lolita"
  • Körömlakk: Catrice
  • Alapozó: Max Factor
  • Korrektor: Rimmel
  • Púder: Max Factor
  • Pirosító: Rimmel
  • Szemhéjpúder Paletta: Essence Sun Club
  • Barna szemceruza: Rimmel
  • Szempillaspirál: Maybelline The Falsies Black Drama
  • Szájfény: Essence

A sminked legyen egy visszafogott nude árnyalatokból álló smink és fordíts különös figyelmet a bőr tökéletessé tételére. Körültekintően dolgozd el az alapozót, a hibákat fedd el korrektorral és ecsettel vigyél fel púdert. Így a fedés tökéletes lesz, de elkerülheted a maszk szerű hatást. Ha természetes sminket készítesz érdemes a fekete szemceruza és tus helyett barnát választani.

A frizuráddal is törekedj a természetességre, a jobb oldalon lévő videók között kettőt is találsz ami szuperül passzol ehhez a szetthez. Ha pedig rövidebb a hajad a kontyhoz vagy fonathoz, akkor készíts egy laza hullámos frizurát.


Remélem tetszett a szett és nem hagyjátok kommentár nélkül árválkodni! ;)


Moon Angel

Megjegyzések

  1. Nagyon tetszik ez a szett, a színe meg minden darabja. Kivétel a nadrág. Persze ízlések és pofonok. Ne nekem nagyon széles a csípőm és elég kerek a fenekem, ugyhogy én soha nem vennék föl pl ilyen nadrágot. Vagy az egyenes szárú, de méginkább a picit trapézos (csak nagyon enyhén). Ilyenben sokkal dagadtabbnak érzem magamat. Jah meg pl nekem ezzel még az a gondom, hogy vastag a vádlim, és áltlaába minden ilyen fazonú nadrág már a vádlimon elakad, ami meg jó a vádlimnál abba fönt kétszer beleférek.

    VálaszTörlés
  2. Pedig ez a fazon lenne előnyös Neked. Sajnos hosszú évekig tévesen belenevelték az emberekbe, hogy akin van egy kis plusz az hordjon bő nadrágot, pedig éppen a sötét streccses nadrágok amik karcsúsítanak. Ha fellapozol egy Joy-t vagy Glamour-t a teltebb alakú nőkre, általában ilyet ajánlanak. A vádli problémára pedig azt tudom ajánlani, hogy próbálj meg sztreccses anyagút, vagy jeggins-et (farmernek látszó leggings. ;) A trapézos fazon pedig optikailag összenyomja az alakot, ezért az inkább a magas vékony nőknek áll jól.

    VálaszTörlés
  3. Már vártam mikor lesz szett teltebb alakra és itt van! Nekem személy szerint nagyon tettszik, csinos lett ! :)

    VálaszTörlés
  4. nem hordok bő gatyákat, csak térd alatt bővebbek,mint ez. Próbáltam már ilyet és nagyon nem állt jól és nem is éreztem kényelmesnek.

    VálaszTörlés
  5. nekem a cipő nem tetszik csak, olyan mamis, de nagyon nagyon tetszik, és fel is húznám.

    VálaszTörlés
  6. Szia! :)

    Ez megint egy olyan szett, ami ide vele mindet! Nekem a stílusom ilyen, nagyon szeretem az ilyen darabokat!
    Üdv
    Zsuzsi

    VálaszTörlés
  7. Hűűűű, de csajos. Tetszik, ide vele :D A táska a kedvencem !

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)