A nap szettje

A mai nap szettje egy kicsit extravagáns, nagyon nőies de egyben kényelmes viselet is. Felveheted csajos programra, moziba vagy akár buliba is.

leo



Ez a szett ideális a számodra ha az alakod és a magasságod átlagos, vagy az átlagnál alacsonyabb vagy. Ha nem szereted a magassarkú cipőket, érdemes kipróbálni a platform fazont, hiszen ezek sokkal kényelmesebbek, mint egy tűsarkú. Ha hosszabb távot kell gyalogolnod, tegyél a cipőbe zselés talpbetétet, amivel csökkentheted a talpadra nehezedő nyomást, így nem fájdul meg a lábad sem. A koptatott farmerral vigyázz, mert optikailag vastagabbnak tűnik benne a combod, ezért csak akkor vedd fel, ha ezen a területen nincs rajtad felesleg. Az állatmintás kiegészítők párosításánál ügyelj arra, hogy a minta megegyezzen és sose viselj együtt kettőnél több kiegészítőt vagy ruhadarabot, még akkor sem ha teljesen megegyezik a mintájuk. Ez vonatkozik más mintákra vagy díszítésekre is. Ehhez a szetthez leginkább arany színű ékszerek passzolnak leginkább, de ügyelj arra hogy ne ess túlzásokba.
Ha meleg színeket viselsz magadon, a parfümöd is legyen egy meleg, édes-fűszeres illat. A szett stílusához remekül illik egy nude vagy arany színű lakk.

A sminked legyen egy barna füstös szem, némi arany színű tussal felpörgetve és egy nude rúzzsal megkoronázva. A hajadat kösd magas lófarokba, esetleg göndörítsd be a copf végét.

Mit szóltok ehhez a szetthez? Szeretitek az ilyen extrém stílusú szetteket?

Ui.: Még mindig technikai problémákkal küszködök, ezért nem linkeltem be videót sem és ezért lett ilyen kis kurta ez a bejegyzés. Ha kíváncsiak vagytok egy ruhadarab vagy kozmetikai termék márkájára és árára kattintsatok a képre. :)


Moon Angel

Megjegyzések

  1. Ez az eddigi kedvencem!
    Az ékszerek, a cipő és a pénztárca nem a stílusom, de a többi abszolút. Jaj ez a barna fölső...szerelmes vagyok :D

    VálaszTörlés
  2. Az igazából egy kis méretű táska, amolyan purse féleség. :)

    VálaszTörlés
  3. Na, ezt a cipőt fel nem venném...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)