A nap szettje

A mai nap szettje egy kényelmes, de nagyon nőies és visszafogott összeállítás, amit felvehetsz suliba, munkába, vagy akár hétvégi programra is.

nude dream



Ez a szett elsősorban vékony és magas alakra készült, de normál testalkattal és magassággal is viselhető. A koptatott farmer és a bézs felső teltebbnek mutatják az alakot. Ha az átlagnál magasabb vagy, ideális lehet a számodra egy ilyen lapos talpú cipő. Viszont ha alacsonynak érzed magad, bátran húzz magassarkút. Ehhez a csipkés hátú felsőhöz mindenképpen olyan melltartót válassz ami nem üt át a díszítésen, hiszen egy kivillanó melltartópánt még a legszebb szettet is tönkre teszi. A visszafogott összeállításhoz válassz egyetlen karakteres ékszert, például egy feltűnő fülbevalót. Ha így kevésnek érzed a szettet, dobd fel egy romantikus stílusú sállal. Ehhez a szetthez természetesen leginkább egy nude körömlakk vagy francia manikűr passzol. Válogass az Essence új szortimentjének "Nude Glam" lakkjai közül. A parfümöd legyen egy nőies, édes illat.

Ehhez az összeállításhoz egy visszafogott barna füstös szem illik leginkább, amit barackos pirosítóval és nude rúzzsal párosíts. A tökéletes bőr természetesen alap, így fordíts rá nagy figyelmet.

Itt pedig a szetthez illő masnis frizurát találod.

Ha kíváncsi vagy egy ruhadarab, kiegészítő vagy sminktermék márkájára vagy árára kattints a képre. :)


Remélem tetszett a szett és nem hagyjátok kommentár nélkül! ;)


Moon Angel

Megjegyzések

  1. Jesszusom! Ez nagyoooooooooooooon jó!!!!! Nincs benne olyan darab amit ne fogadnék el.

    VálaszTörlés
  2. A felsőt meg a szemcsit megvenném a többi átlagos nekem.
    A masnis fizura nagyon ötletes és könnyű.

    Emmi

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)