A szezon legdivatosabb ékszerei

Készítettem egy kis válogatást a tavasz és nyár legmenőbb ékszereiről. Sokban hasonlít a tavalyi trendekhez, de ez olyan szempontból jó, hogy aki tavaly már beújított egy ilyen kiegészítőt, az most is viselheti majd.

Gyümölcsök és virágok

flowers&fruits



"Virágok? Tavasszal? Milyen eredeti!" - Ismerős lehet a mondat az Ördög Prada-t visel című filmből. Nos ez egy viszonylag kifutó trend, tavaly élte a fénykorát, de idén inkább a ruhákon, táskákon és cipőkön virítanak a virágok. Ez persze nem azt jelenti hogy divatbűn felvenni egy ilyen kiegészítőt. :D Egy szép karkötő, vagy hajpánt, esetleg egy hajdísz nagyon sokféle stílusú szettbe beépíthető. A gyümölcsök inkább a melegebb hónapokban lesznek majd menők, de érdemes most lecsapni rájuk az üzletekben. ;)


Tollak és baglyok

feathers and birds



A tollas fülbevalók tavaly hódítottak igazán, de idén is menőnek számítottak, viszont ezúttal a nyakláncok, hajpántok és karkötők a kulcsdarabok. A szárnyas ékszerek is nagyon divatosak, bár ezek klasszikusabb stílust képviselnek. A baglyok viszont töretlenül hódítanak, idén már fülbevalók, gyűrűk és kitűzők díszei is a nyakláncok mellett. Viszont egyre több más madárral ékesített ékszert is fel lehet fedezni. A pávák és papagájok a nyár sztárjai lehetnek. :)


Levelek, állatok és bogarak

nature



Tavasszal életre kel a természet. Ezt jelképezve idén nagyon menőnek számítanak a leveles ékszerek, különösen a fülbevalók. A rovarok és bogarak is hódítanak és az édes kis békák is megjelennek a színen. Az állatok közül idén az egzotikus példányok viszik a pálmát, ezek főleg nyáron kerülnek majd előtérbe. Elefántok, kígyók, színes halacskák és a teknőcök. Ők lesznek a nyár sztárjai. :)


Egzotikus és állatmintás

exotic



Tavaly és tavaly előtt már hódítottak az afrikai stílusú ékszerek, de idén minden menőnek számít ami egzotikus. A keleti kultúrák, a dél amerikai őslakosok mintái és az afrikai törzsi ékszerek a nyár legnagyobb sztárjai lesznek. A szavannák lakóinak mintái és a párás esőerdők lakói is megjelennek a minták között. Ebben a trendben nem kell ügyelni a kevesebb néha több szabályra nyugodtan viselhetsz több karkötőt, fülbevalót és nyakláncot is egyszerre, csupán az összhangra kell figyelned. ;)


Cukiságok

cute



Minden lánynak szüksége van egy cuki kis ékszerre. Idén a talizmános karkötők, a szív alakú darabok és a masnik viszik a pálmát. Ezekkel egészítheted ki a csipkés, cukorkaszínű, vagy szivárványszínű szettjeidet. Ennél a trendnél viszont érdemes betartani a kevesebb néha több elvet és egyszerre csak egy feltűnő darabot viselj.


Mit szóltok ezekhez a trendekhez? Vannak kedvenc darabjaitok? Van olyan ami már ott lapul az ékszeres ládikátokban? :)



Moon Angel

Megjegyzések

  1. Nálam a cukiságok a nyerőek és a pasztel színekben pompázó virágos dolgok. Jöhetne belőlük bőőőőőőven :D

    VálaszTörlés
  2. A tollak és baglyok teljes szerelem, az egzotikus állatmintás is nagyon tetszik, a cukiságokat meg nagy ívben elkerülöm... :D

    VálaszTörlés
  3. Szia! :),

    Ide vele mindet! Olyan szépek, és imádom az ilyesmit!
    Üdv
    Zsuzsi

    VálaszTörlés
  4. Hmmm....hát...tudnék válogatni :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)