Újdonságok


A Rimmel is piacra dob egy ajakfilc kollekciót, melynek 1000 Kisses a neve és 6 árnyalatban lesz kapható. A különlegessége az, hogy az alsó részén ajakbalzsam található, ami nagyon ötletes és praktikus, mivel ezek a szépségek eléggé szárítják az ajkakat.


A Max Factor pedig pasztell színű lakkokkal jelentkezik. Nem tudom még hogy hány árnyalat lesz, mennyibe fognak kerülni, vagy hogy mikortól kaphatóak nálunk is, de első ránézésre nagyon szépek lesznek. :)

Mit szóltok ezekhez az új termékekhez?



Moon Angel

Megjegyzések

  1. Jöhet minden...Lakkok ajakfilcek....
    Ajakfilcet még nem próbáltam soha. Miben és miért jobb, mint egy rúzs?

    VálaszTörlés
  2. Zita, az ajakfilccel precízen lehet dolgozni, nem ragad és nagyon intenzív színeket ad. Tartósságát tekintve, nos van amelyik nagyon jól teljesít, van amelyik viszonylag gyorsan kopik. Aki nem szereti a ragacsos rúzsokat és szájfényeket annak szerintem ideális. Viszont eléggé szárítja az ajkakat ezért érdemes mellé ajakápolót használni. :)

    VálaszTörlés
  3. Azt hiszem be kell szereznem ajakfilcet :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)