Essence parfümök

Júniustól hat parfümmel bővül az Essence kínálata. Azt hiszem nagyon jó irányba fejlődik a márka, remélem hamarosan piacra dobnak nagyobb palettákat és még több ecsetet is. :) De most térjünk vissza a parfümökhöz. Az áruk nagyon baráti lesz és kétféle kiszerelésben lesznek kaphatóak, az egyik 50ml, a másik pedig 10ml. A nevekért külön dicséret jár és szerintem a csomagolás is nagyon helyes, remélem hozzánk is megérkeznek majd.


"Like A Girls Night Out" Gyümölcsös illat. A lila a kedvenc színem, úgyhogy őt ki kell próbálni. :)


"Like A Walk In The Summer Rain" Ez egy tiszta, friss illat. Rá nagyon kíváncsi vagyok.


"Like A Trip To New York" Rózsás, gyümölcsös illat. Ő a csomagolás miatt tetszik.


"Like a First Day In Spring" Gyümölcsös, virágos, vaníliás illat. Ő is nagyon ígéretes.


"Like A Day In A Candy Shop" Virágos, vaníliás, édes illat. Imádom az ilyen parfümöket, ő lesz az első akit kipróbálok majd. :)


"Like A New Love" Romantikus, virágos, enyhén fűszeres illat.


Szerintem nagyon ügyes húzás hogy pici, 10ml-es kiszerelést is gyártanak belőlük, hiszen így akár több illatot, vagy akár mindent is meg lehet venni. Én tutira többet is beszerzek majd, szeretem minden nap a hangulatomnak megfelelő parfümöt magamra fújni. :)

Nektek melyik szimpatikus első látásra?

Megjegyzések

  1. Szia!
    De szépek, remélem az illatuk is nagyon finom.Szeretnék én is többet beszerezni belőlük! :)
    Üdv
    Zsuzsi

    VálaszTörlés
  2. Leírások alapján én az elsőre lennék kíváncsi.

    VálaszTörlés
  3. Én nem szeretem túl gyakran váltogatni a parfümöket, de azért megszaglászom majd őket. A mini kiszerelés valóban szuper ötlet!

    VálaszTörlés
  4. Kíváncsian várom a parfümöket, már szívesen szaglásznám őket :D

    VálaszTörlés
  5. "Like A Day In A Candy Shop" Virágos, vaníliás, édes illat. Ez nagyon jól hangzik imádom a cukorkára emlékeztető édes illatokat. :D

    VálaszTörlés
  6. én nem szoktam sok fajtát haszn
    lni amradok amit mindig veszek :(

    VálaszTörlés
  7. már csak kinézetre is megzabálom némelyiket :D de lehet hogy a 32746549286 parfüm és testpermet után nem kéne újabbat venni :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)