Essence "Ready for Boarding" trendkiadás

Habár még csak a tavasz közepén járunk, máris megjelentek az első képek az Essence júniusi trendkiadásáról, ami egy igazi utazós kollekció, csupa olyan darabban ami praktikus lehet nyaraláson. Nekem nagyon régóta ez a kollekció a kedvencem és remélem hogy nálunk is lehet majd kapni. Nézzük mit találunk a kínálatban!


Ő a "Beauty On Tour" paletta. Egy kicsit gyanakvó vagyok az Essence palettákkal kapcsolatban, főleg ha ilyen pasztellszínekről van szó. De ha olyan szépen pigmentáltak mint amilyennek a képen tűnnek, akkor ő nagyon is kellkellkell! :)


Lesz két darab kétvégű szemceruza, ők is pasztellszínűek. A felső a "Destination Sunshine", az alsó pedig a "Via Airmail". Utóbbi nagyon bejövős! :)


Lesz két ajak és arcszínező krémecske is, ami nagyon praktikus utazásra vagy rohanós hétköznapokra is. Ő a "Beauty On Tour" és belé szerelmes lettem. :D


"Sending You Kisses" névre hallgat a másik árnyalat. Ő is nagyon tetszik. :)


És persze lesz sok szépséges lakk. :) Ők a "Sending You Kisses" és a "Beauty On Tour" árnyalatok.


"Ők a Destination Sunshine" és "Via Airmail" nevet viselik. Mindkettő kellene! :P


"Exits On Your Right" és egy bizonyos lehúzható alapozólakk. Ha jól értem, ha erre kenjük fel a lakkot, akkor egyszerűen le lehet majd húzni. Érdekes kezdeményezés, kíváncsi vagyok ez hogy működik élesben. :)


Lesz egy ilyen kis cuki szütyő.


Ez pedig egy csomag arc és testfrissítő kendőcske. Ez is nagyon hasznos nyárra. :)


Nekem nagyon bejön ez a kollekció, gyönyörűek a színek és tényleg praktikus dolgokat tettek bele. Egy-két mini parfümöt még el tudtam volna képzelni, esetleg egy tus-szempillaspirál kombinációt és egy olyan kis fésűs tükröcskét valami cuki színben. :) De ez már csak az én telhetetlenségem! :D

Mit szóltok ehhez a trendkiadáshoz? Mi az amit kapásból tutira megvennétek belőle?

Sajnos a Rebels trendkiadásról nincs semmilyen infóm még, de ha megtudok valamit akkor majd megsúgom Nektek is! ;)


Moon Angel

Megjegyzések

  1. szütyőke, lakkok jöhetnének máris.
    Nekem van egy kétvége essence szemcerkém és olyan kemény, hogy nem jó semmire, az egy dolog, hogy a szememen nem oké, de kipróbáltam és a kezemen is akkor fog ha tök erősen nyomom, a szememet meg nem szívesen nyomnám ki ezzel, ugyhogy valahogy a cerkákhoz nincs sok bizalmam. Bár a sima fekete szemcerkát meg szeretem, mondjuk az meg túl puha nekem, de jobb, mint a kétvégű. A paletta is tetszik, de a tavalyi rockosban csalódtam picit, mondjuk ebben jobbak a színek, talán szebb is, ugyhogy ezt is szemügyre venném :D

    VálaszTörlés
  2. Zita próbáld ki hogy meleg helyre teszed, pl. radiátor fölötti polc, stb. ;) Nekem is van pár "kemény" szemceruzám, főleg a sötétebb színesek. Amúgy az a tapasztalatom, hogy a halvány színek mindig puhák. :)

    VálaszTörlés
  3. Már próbáltam, sőt télen rátettem a radiátorra kicsit, de nem sokat ért :D A szemhéjamon satírozásra jó volt, de alul nem tudtam vele kihúzni a vízvonalat

    VálaszTörlés
  4. jah a lehúzós alaplakk is érdekel. :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem ez most nem tűnik olyan nagy számnak :-S
    Az ajakszínező tetszik csak.

    VálaszTörlés
  6. Az a ciklámenes lakk, ohh az nagyon tetszik, és még a frissítőkendő ami tényleg hasznos.

    VálaszTörlés
  7. mint mindig most is a körömlakkok tetszenek:)

    VálaszTörlés
  8. A testfrissítő kendőcske, a szütyőke,pár lakk jöhet! :)
    Üdv
    Zsuzsi

    VálaszTörlés
  9. a kendőket tuti. az az alapozólakk meg igen érdekesen hangzik :O

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)