A nap szettje

A mai nap szettje egy egyszerű, de csajos összeállítás néhány alapdarabból, amik azt hiszem mindenki szekrényében fellelhetőek. Ideális viselet randira, de akár egy buliba is felveheted. ;)


fancy girl



A szett normál alakra és magasságra készült, de akkor is nagyon jól fog állni neked, ha az átlagnál magasabb és vékonyabb vagy. Ebben az esetben válassz egy picit nagyobb méretű táskát, az arányok miatt. Ha kifejezetten alacsonynak számítasz, nyugodtan viselj magassarkút a szetthez. Ha teltebb az alakod, akkor a világos szoknya helyett válassz egy sötétebb A-vonalú változatot és egy sima felsőt. A keresztbe csíkozás ugyanis szélesíti az alakot. Ehhez a vidám, kislányos szetthez nem választottam túl sok kiegészítőt. Egy különleges nyaklánc éppen elég, mivel maga a szett is feltűnő részletekben gazdag. Masnis dísz a felsőn, masnis napszemüveg, piros táska... Hihetetlenül fel tudnak dobni egy ilyen egyszerű szettet is.
A szetthez válassz egy egyedi parfümöt, egy különleges illatot, ami nem olvad bele a "tömegbe". A körmödet fesd pirosra, vagy akár készíthetsz egy katicát körömdíszítést is.

Style:
  • Miniszoknya: Tally Weijl 
  • Felső: Ann Christine New Yorker
  • Táska: Mango 
  • Balerina: H&M 
  • Nyaklánc: Tally Weijl 
  • Napszemüveg: Hello Kitty 
Beauty:
  • Parfüm: Marc Jacobs "Dot" 
  • Körömlakk: Catrice 
  • Alapozó: Essence 
  • Púder: NYC
  • Tus: L'Oréal 
  • Szemceruza: Rimmel 
  • Szempillaspirál: Rimmel 
  • Rúzs: Rimmel 
A sminked is legyen egyszerű de klasszikus. Egy merészen kihúzott szem mindig nagyon szexi. Itt találsz egy kis oktatóvideót, amiben megtanulhatod hogyan tudsz ceruzával, folyékony tussal, vagy zselés tussal tökéletes tusvonalat húzni. 
Ehhez az egyszerű, de látványos sminkhez természetesen egy vörös rúzs is dukál. Látod? Nem is kell órákat sminkelned ahhoz, hogy szexi külsőt varázsolj magadnak.
Itt pedig azt tanulhatod meg, hogyan tudsz tökéletes hullámokat varázsolni a hajadba. :)

Most pedig következzen néhány tipp:
  • Szerezz be néhány masnis kitűzőt, vagy csatot. Ezekkel bármelyik felsődet feldobhatod. Te magad is készíthetsz. Válassz ki egy neked tetsző anyagot és készíts belőle egy masnit, majd egy biztostűvel tűzd fel a felsődre. A pici masnis kitűzőket felteheted a táskádra, a cipődre, vagy akár a napszemüvegedre is. ;) 
  • Sokan félnek a sötétebb, élénk színű lakkoktól. Ha nem tudsz biztos kézzel festeni és a végén általában a bőrödre is kerül a lakkból, akkor egyszerűen márt lemosóba egy fültisztítót és ezzel megszabadulhatsz a maszattól. ;) 
  • Rúzsból pirosító? Miért ne! Ugyanúgy működik, mint egy krémes pirosító. Viszont az erőteljes színekkel óvatosan kell bánni. Először az ujjadra kend és csak utána vidd fel az arcodra. Kezd egészen kevéssel, és így építsd fel a színt. ;) 
Remélem tetszett a szett és hasznosnak találtátok a tippeket! :) Ti általában hogy viselitek a hajatokat hétköznap? 

Megjegyzések

  1. Abba a trikóba beleszerettem, egyszerű és mégis nagyszerű ! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik a szett minden darabja!

    VálaszTörlés
  3. Eddig hosszú hajam volt, és a hajam vagy copfba volt, vagy fonva, vagy valami egyszerű kontyba, de általában csak copf. 2 hete viszont levágattam a sörényemet és nem tudom összefogni, ugyhogy vagy csak simán beszáratva van vagy feldobom egy hajpánttal :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik nekem is a trikó :))
    A hajam általában kiengedve hordom, viszont ha már ráférne a mosás akkor összekötöm. Nem szeretem úgy de mégis jobb mint zsírosan kiengedve :D

    VálaszTörlés
  5. ez a napi szett megint angyon jó a táska ahh...:) meg tetszika felső,szoknya alapozó essence, púder és a lakk :)

    VálaszTörlés
  6. Bár a napszemüveggel még egyezkedem, de tetszik a szett. Így tetszik a szemüveg is, de nem hiszem, hogy viselném. Hasonló balerinám van. Táskáról jutott eszembe, h valamelyik nap mondtam sógornőmnek: szeretnék egy piros táskát.

    VálaszTörlés
  7. Nem rosz szett, bár innen csak a szoknyát, a táskát és a sminkeket használnám! :)
    Cipőnek biztosan magassarkút vennék fel hozzá! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)