A nyertes pedig...

Örülök hogy egyre többen részt vesztek a játékban. Sajnos megint sok olyan ember volt aki félúton feladta. Olyan is volt aki nem írt minden helyre, vagy nem volt meg a három szó és olyan is aki pár perccel lekéste a határidőt. Ilyen esetben sajnos nem tudom figyelembe venni a részvételt.

A nyertes pedig:  Rékaa
Gratulálok! :)

Kérlek ma este 8-ig írj egy emailt a Ms.Stargate@vipmail.hu címre az adataiddal, hogy mielőbb fel tudjam adni a nyereményed. :)

A többieknek köszönöm a részvételt, hamarosan indul a következő forduló! ;)

Megjegyzések

  1. Az a pár perces én voltam. Na sebaj, majd legközelebb.

    Réka: gratulálok!

    VálaszTörlés
  2. Réka gratulálok!
    Én sajnos ebben a játékban most nem tudtam teljes gőzerővel részt venni. Az esküvőre való készülődés aztán az esküvő, és az "utómunkálatok" sok időt elvettek. A blogot ennek ennek ellenére figyelemmel kísértem, de mindig csak ránéztem, hogy van e valami csudiklassz ruci vagy bármi az oldalon is robogtam is tovább. Lassan utolérem magamat mindennel, a blogokkal is. Várom a következő játékot, amiben ismét részt vehetek majd :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)