Holiday Edition 2012 - 4. rész: Balatoni nyár

Az utolsó részben egy egyhetes balatoni nyaralásra töltöttem meg a képzeletbeli bőröndöt csupa csajos, kényelmes és divatos ruhával és kiegészítővel. :) Nézzük mi kerül a bőröndbe.


balaton



Első ránézésre biztosan nagy összevisszaságnak tűnhet és azon gondolkozhattok ebből hogy lehet felöltözni egy hétre?! Nos, akkor jöjjenek a szettek. ;)


balaton



Az első szettben kényelmesen utazhatsz, akár vonattal, busszal vagy kocsival készülsz eljutni a magyar tengerhez. A második összeállításban sétálhatsz egyet a városban este, vagy felkereshetsz néhány műemléket is.



balaton



A bal oldali szett lehet a beach-szerkód. Ugye milyen dögös? A jobb oldali szettben mehetsz hajókirándulásra, vagy állatkertbe.



balaton



Az első szettben jöhet egy kis városnézés és shopping. A fotókon is nagyon jól mutatsz majd egy ilyen ilyen összeállításban. A másik verzióban pedig beülhetsz egy finom vacsorára, majd utána jöhet pár koktél.



balaton



Az első szettet viselheted egy szabadtéri programon vagy kiránduláson. A másik összeállításban nagyon szexi leszel egy utcabálon.



balaton



Ha Balatonon jársz akkor keresd fel az egyik híres szórakozóhelyet. Ebben a szettben biztosan te leszel a legdögösebb csaj a buliban. A másik összeállításban jöhet egy borkóstolás, vagy meglátogathatsz egy helyi múzeumot, kiállítást.


Most pedig pakoljunk be a képzeletbeli neszesszerünkbe is. ;)


balaton



  • Ahogy azt már többször is említettem érdemes mini termékeket beszerezni. Minden drogériában lehet kapni mini-dezodort, hajlakkot, bőrradírt, körömlakklemosót, arckrémet, stb. Rengeteg helyet spórolsz meg ha beruházol ilyenekre. Ezek a termékek általában éppen elegendőek egy hétre, így a bőröndöd is könnyebb lesz, plusz a hazaútra biztosan kiürülnek, így jut majd hely az ajándékoknak is. A képen látható mini-tusfürdő-testápoló-fürdőpamacs szettnek isteni epres illata van. ;) 
  • Mindenképpen használj naptejet. Még akkor is ha már lebarnultál. A naptej nemcsak a leégéstől véd, hanem a káros sugaraktól is. Válassz spray változatot, ez hamarabb beszívódik.
  • Arctisztító kendőből is lehet mini változatot kapni. Ez nagyon praktikus, hiszen csak áttörlöd vele az arcod és megszabadulsz a sminktől és a szennyeződésektől is. Mindig mosd le az arcod, bármilyen fáradt is vagy. 
  • Ha egyébként nem is használsz arctonikot, nyaralásra érdemes beszerezni egyet. Az idegen levegő, másfajta ételek, stb előhozhatják a pattanásokat. Ugye nem szeretnél pattanásos bőrrel megjelenni a strandon? 
  • Fontos hogy megfelelően hidratáld az arcod. Szerezz be egy mini-éjszakai krémet és egy a bőrtípusodnak megfelelő nappalit. 
  • A hajadat is érdemes gyakrabban mosni a strandolás miatt. A balzsamról se feledkezz meg. Ha teheted ne használsz hajszárítót, inkább fond be a hajad és hagyd így megszáradni. Estére pedig kész is a szexi beach-frizura. 
  • Ha a strandon nem is, de az egyéb programokon biztosan viselsz majd sminket. Érdemes beszerezni néhány extra dolgot a nyaralásra. Egy szép pirosító vagy egy csillámos púder remek választás. 
  • Ha nincs utazásra készült ecsetkészleted, akkor se keseredj egy. Elég néhány eszköz a tökéletes megjelenéshez. Egy kettő az egyben alapozó és púderecset, egy kettő az egyben ferde és pufiecset, egy füstös szem ecset és egy satírozóecset. 
  • A zselés tusok jól bírják a strandolást is. Egy vízálló szempillaspirállal kiegészítve dögös strand sminket készíthetsz. 
  • Érdemes beszerezni egy dupla végű szemceruzát is. A fehér színtől kipihentebbnek tűnik a szemed, még akkor is ha csak pár órát aludtál. 
  • Egy csillámos tussal azonnal dögös bulisminket készíthetsz. 
  • Biztosan neked is megvannak a kedvenc színeid amikkel a leggyakrabban sminkelsz otthon. Ne válj meg ezektől a nyaralás alkalmával sem. 1-2 kisebb paletta bőven elfér a bőröndödben. Csomagolj hozzá egy barackos-rózsaszínes szemhéjpúdert, amivel lágy, nőies sminkeket készíthetsz, és egy feketét a szexi füstös sminkekhez. 
  • Egy nude rúzs nappalra, egy ajakfilc estére és egy szexi szájfény a strandra. 
  • Ne csomagolj egy tucat körömlakkot. Válassz kettőt, amik közül az egyik tökéletes nappalra és a strandra, a másik pedig az esti bulikra. 
Néhány extra tipp:
  1. Mindenképpen csomagolj magaddal néhány sos gyógyszert. Az aspirin összetörve, néhány csepp vízzel a pattanásokra is remek megoldás. 
  2. A strandbüfékkel szemben legyél elővigyázatos, kérdezz meg egy helybélit hogy melyiket ajánlja. Ők biztosan tudják hogy hol lehet olcsón finomat enni. Egy ételmérgezésre rá mehet az egész nyaralásod. 
  3. Indulás előtt nézz körül a neten, hogy mit érdemes megnézni a környéken. A strandolást is meg lehet unni 1-2 nap után. 
  4. Az időjárás jelentést is olvasd el. Könnyen lehet hogy egyáltalán nem lesz strand idő. Ciki ha 5 bikinit csomagoltál, de egyetlen kabátot sem... 
  5. Az óriáscsúszdák nagyon jó mókának tűnnek, de hagyd őket az utolsó napra. Hogy miért? Ugye te sem szeretnél napokig kék-zöld foltosan megjelenni a strandon? :D 
  6. Otthon fogyókúráztál? A nyaraláson ne sanyargasd magad. Ezt persze nem azt jelenti hogy egész nap hamburgert és lángost kell enned, de egy helyi különlegességet, egy finom vacsorát és a napi fagyizást ne hagyd ki. ;) 
Remélem tetszett ez az összeállítás és hasznosnak találtátok. Ti voltatok már nyaralni valahol? Ha még nem, akkor készültök valahová? :) 

Megjegyzések

  1. Nagyon tetszik a bejegyzés, különösen most nagyon hasznos tippekkel készültél számomra. Köszönöm szépen! :)
    Holnap indulunk mi is a Balatonra...vagy körülötte biciklizni :D Ma még be kell pakolnom és még van 1-2 dolog, amit meg kell vennem.
    Mi is tervezzük, hogy 1-2-szer megállunk strandolni. Igyekszem megfogadni a tanácsaidat.
    Ebből kifolyólag, hogy holnap már nem leszek itthon, és még internet hozzáférésem se lesz, valószínű, hogy nem tudom kommentelni a holnapi bejegyzéseidet. :( Sajnálom, pedig már a nyereményjáték végén vagyunk. Mindegy, amint pénteken hazaérek, pótolom minden hiányosságom, és továbbra is rendszeres olvasód és kommentelőd maradok.
    Legyen szép napod!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett ez a bejegyzés. Tök jó, hogy külön szetteket is összeraktál :)

    VálaszTörlés
  3. szia!!nagyon tetszik ez a bejegyzés, és jók a szettek!!!:)

    VálaszTörlés
  4. Jövőhéten indulunk a Balatonra, szóval ez most nagyon hasznos volt nekem,köszönöm :)

    VálaszTörlés
  5. én voltam párizsban és balatonozni :)

    VálaszTörlés
  6. Nem voltam idén nyaralni és nem is tervezem, de azért majd jövőre nem ártana már valahova .. :) Amúgy baromi jó lett ez is, mint a többi, de ebbe imádom a színeket ! :D

    VálaszTörlés
  7. Hú, hát egész jók a ruhák :) A szettek is elmennek :)
    Egyébként én ha strandolni megyünk, mindig csúszdázok, és sose vagyok foltos :) Igaz, ez csak a pápai strand, de azért ott is brutál csúszdák vannak :D Kedvencem a zöld xD Na jó nem, attól félek :D

    VálaszTörlés
  8. Ez az egyik olyan összeállítás, ami igazán belopta magát a szívembe. Főleg az első fehér felsős összeállítás (fehér felső + farmer)... Kell egy olyan felső! Mindenképp! Azt hiszem számomra ő egy "must have" darab lett. :)

    VálaszTörlés
  9. Ez is szuper lett mint a többi eddigi. Nekem leginkább a narancssárga ruha tetszik, meg a saru, meg a kerek fülbevaló.
    Én most vagyok Révfülöpön és sokat segített ez a rovatod, sok hasznos tipp volt benne. A sminkcuccokat amiket nyertem, meg azóta is használom, azóta már vettem egy sima Essence ecsetet is, teljesen rá vagyok kattanva. :D

    Üdv.
    Móni

    VálaszTörlés
  10. Jöhet minden. Sajna nem megyünk sehová.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)