Menyasszonyi szett


bride



Hazánkban is egyre népszerűbbek a nem hófehér szettek. A tojáshéj szín, a bézs, az elefántcsontszín, a halványrózsaszín és a barackos árnyalatok mind nagyon jól mutatnak a nagy napon. Ebben az esetben érdemes a koszorúslányokat sötétebb színekbe öltöztetni. Például ha a menyasszony halvány barackos színt visel, akkor a koszorúslányok élénk barackot válasszanak, vagy ha a menyasszonyi ruha elefántcsontszín, akkor a nyoszolyók ruhája lehet arany.
Én ehhez a szetthez egy visszafogott krém színű cipőt választottam és egy natúr sminket. A frizura is nagyon egyszerű. Viszont a torta igazán extravagáns, egy ilyen még a legminimálisabb dekoráció mellett is nagyon látványos.

Mit szóltok ehhez a szetthez? Nektek van valami konkrét ötletetek az esküvőtökre a dekorációval kapcsolatban? :)

Megjegyzések

  1. Nagyon tetszik, nekem egy bézs-karamell ruha a kedvencem már régóta, egy szalonban láttam egyszer, olyat szeretnék majd, ha sor kerül rá. :-)

    VálaszTörlés
  2. A csokor tetszik a többi nem az én stílusom.
    Az esküvőnket a Magyar Népmesék ihlette, mármint a dísztéshez, tortához, gyűrűpárnához mindenhez az adta az ihletet. Rajtunk pedig Bocskai ruha volt. Szerintem szuper volt.

    VálaszTörlés
  3. A ruha és a cipő big big like!

    VálaszTörlés
  4. nagyon tetszik:) elfogadnám az egészet!!!

    VálaszTörlés
  5. Nekem ez a sellő fazonú ruha nem tetszik. Amúgy mindegy, mert túl vagyunk rajta. A smink és a haj viszont tetszik
    Zita: egyszer mutatsz képet? Nagyon érdekel.

    VálaszTörlés
  6. Szép ruci, de én magamnak fogom megtervezni és megcsináltatni, ha egyszer eljön az ideje! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)